Nagyon komoly anime adatbázist érhetsz most el, ha van Xbox Game Pass Ultimate előfizetésed.

2023.07.23. – Videójátékok. Legyünk őszinték, eléggé szarok, nem? Nyomkodod a gombokat, kattingatsz az egérrel, rángatod a kontrollert, fáj az ujjad, folyton meghalsz, mások mindig jobbak, fúj! Bezzeg az anime. Az igen, az tud valamit. Csak viccelünk. Persze, ha a játékokat is szereted, és néha király animéket is néznél, akkor most van egy igen jó ajánlata a Microsoftnak.

A Game Pass Ultimate előfizetéshez most egy időre Crunchyroll előfizetés is jár, így ingyenesen hozzáférhetsz a világ egyik legnagyobb anime-adatbázisához.

„Az anime hónap alkalmából örömmel jelentjük be, hogy ismét együttműködünk a Crunchyrollal, a globális anime-szolgáltatással, hogy előfizetőink számára ingyenesen elérhetővé tegyük a Crunchyroll Premiumot” – írják a hivatalos oldalon.

Aki esetleg nem ismerné, a Crunchyroll egy előfizetéses streaming szolgáltatás (mint pl. a Netflix vagy a Disney+), ami elsősorban japán animéket tesz elérhetővé az előfizetők számára. Itt reklámmentesen lehet nézni az animéket, ráadásul az új részek már aznap elérhetők, ahogy Japánban megjelennek.

A Game Pass Ultimate tagok most 75 napos Crunchyroll Mega Fan tagságot aktiválhatnak ingyen. Ezt a Perks gallery-ben igényelheted az Xbox konzolodon, vagy az Xbox app-ban PC-n, vagy az Xbox Game Pass mobilalkalmazásban iOS-en és Androidon. Fontos, hogy nem fogod tudni megkaparintani, ha tavaly már éltél a lehetőséggel. A Perk igénylése után a tagok a Crunchyroll oldalára kerülnek, ahol aktiválhatják előfizetésüket. Ha regisztrálsz, több mint 1300 animéhez férhetsz hozzá, köztük olyan címekhez, mint a One Piece vagy a Jujutsu Kaisen.

Ezzel a lehetőséggel egyébként október 20-ig kell élned, és igen: Magyarországon is elérhető és aktiválható.

Jó szórakozást!

Ez is érdekes:

Figyelem: Törölheti a Ubisoft a fiókodat, minden játékod elveszhet!

×