Az Unibet Magyarország jóvoltából két hazai streamer is Franciaországban járt, ahol bemutatták milyen király is egy TwitchCon.

2023. 07.22. – Nem sokkal a tokiói DreamHack után, az Unibet ismét elküldött néhány streamert egy nemzetközi eseményre, amit élőben követhettetek az Unibet Magyarország Twitch csatornáján. Ezúttal a párizsi TwitchCon volt a cél, ahol a rendezvény legizgalmasabb pillanatait mutatta meg nektek PittnerViVi, TsBlackii és Koboldizsár.

Aki esetleg még nem ismerné, a TwitchCon egy félévente megrendezésre kerülő gaming konferencia és rendezvény, ami a streamingre és a videojátékokra összpontosít. Az esemény abban is segít, hogy a közösség közelebbről találkozzon a streamerekkel és új játékokat próbáljanak ki. A TwitchCon általában évente kétszer kerül megrendezésre, egyszer Észak-Amerikában három napig, egyszer pedig Európában két napig.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, most egy videóösszefoglalóban nézheted meg a párizsi TwitchCon legjobb pillanatait.

 

Ne felejtsd el követni továbbra is az Unibet Magyarország Twitch csatornáját, hiszen rendszeres streamekkel és esport közvetítésekkel várnak téged!

Ezt láttad?

Durván megtrollkodták a WoW-osok a cikkíró AI-t – törölni kellett minden posztot

×