Már csak pár óra és érkezik a legújabb promó, a FUTTIES, ami már egyértelműen az aktuális FIFA-ciklus záróakkordjának számít.

Már csak pár óra és érkezik a legújabb promó, a FUTTIES, ami már egyértelműen az aktuális FIFA-ciklus záróakkordjának számít. Tegnap óta az utolsó szezon is kezdetét vette, s ahogy azt az előző időszakban is tette az EA, most is rendesen megpakolták a Passt értékes tartalmakkal. Biztosan sokan vágynak Vinícius Jr. új lapjára, s az, hogy gyakorlatilag bárki megszerezheti magának, hiszen csupán csak játszani kell érte, már önmagában hatalmas győzelemnek számít.

Emellett azonban többre is képes a FUTTIES, jönnek a Prémium lapok, amik segítenek a linkelésekben, továbbá az új rózsaszín-arany tartalmak őrületesen erős buffokat kapnak. Egy pillanat alatt át fog alakulni a meta, szinte minden TOTS lap fodderré fog válni.

 

Még a prémium Hero lapok is, amik jelenleg több millióért cserélnek gazdát. FUT Fantasy Al-Owairan, vagy éppen Ginola mind-mind magasan jegyzett lapok, ám még az is lehet, hogy az FC24 megjelenése előtt kapnak még egy új verziót.

Kiderült ugyanis, hogy a FUTTIES során speciális Hero lapok is várhatók majd, ez pedig szinte biztos, hogy teljesen kicsinálja majd a jelenlegi piacon. Pláne akkor, ha úgy fognak érkezni a promólapok, mint tavaly, vagyis az Objective, illetve az SBC menüpontba és nem a csomagokba.

Utóbbiakba este 19 órától befut majd a Best of első hulláma, az év legjobb speciális lapjait nyithatjuk majd ki újra.

Ezt olvastad már?

Iszonyú látványos ÚJ előzetesen a Spider-Man 2, ami egyedi PS5-öt is kap

×