A League of Legends Arena módja a 13.14-es frissítéssel került be a játékba, s a visszajelzések alapján a felhasználók nagyon szeretik.

A League of Legends Arena módja a 13.14-es frissítéssel került be a játékba, s a visszajelzések alapján a felhasználók nagyon szeretik. Viszont minden jóban van valami rossz…

A PCGamesN-nek adott interjújában Eduardo „Cadmus” Cortejoso, az Arena termékvezetője elismerte, hogy a mód létrehozása ahhoz vezetett, hogy a csapat „elvonta el az erőforrásokat más projektektől”. Ezekben az úgynevezett „projektekben” pedig bizony új hősök is találhatók.

Idén csak két új bajnok jelent meg eddig: Naafiri és Milio. Ezzel szemben tavaly öt új kiegészítést kapott a játék, januárban Zeri csatlakozott a névsorhoz, K’Sante pedig novemberben zárta az évet.

Ha azt nézzük, hogy már július van, úgy tűnik, a Riot komolyan lelassult a bajnokok élesítésével, ennek pedig valószínűleg az Arena tökéletesítése az oka. A tavalyi évhez képest ezen a ponton a játékosok már négy új bajnokot is kaptak.

Persze ettől még nem áll le a bővítés, szimplán csak nem fog olyan ütemben nőni a repertoár, mint eddig. (S ez talán nem is akkora baj.) A következő a sorban a pletykák szerint Briar lehet, de még nem sokat tudunk róla sajnos. Az eddigiek alapján úgy gondoljuk, hogy valamiféle mágus lehet.

Ezt olvastad már?

Akciófigyelő: 50 horrorjátékot kapsz egy BigMac menünél is olcsóbban

×