Ha szereted a horrorjátékokat és nem riadsz vissza az indie címektől, akkor nem akarod kihagyni a Fanatical Dread X Collection csomagját.

2023. 07.21. – Tudjuk jól, hogy a legtöbben leginkább az AAA-s címekre vannak rákattanva, elvárva a hihetetlen grafikát és játékélményt, lehetőleg jó olcsón. Szívből reméljük ugyanakkor, hogy akad köztetek olyan, aki szereti és megbecsüli az indie játékalkotókat, akik néha bizony érdekes címeket alkotnak. Ha nem riadsz vissza tehát az indie címektől és szereted a horrort, akkor ez az ajánlat neked szól.

Több mint 50 horrorjáték van a Complete Dread X Collection-ben, ami most csupán 5 euróba, kb. 1900 forintba kerül.

Aki esetleg nem ismerné, a Fanatical oldalán a Dread X Collection egy horrorjáték-gyűjtemény sorozat, amelyről minden indie-rajongónak tudnia kell. A játékok különböző indie fejlesztők összefogásából születtek. A Dread X Collection minden egyes darabja tartogat valamilyen izgalmas horrort. Most az összes Dread X Collectiont egybe gyúrták, így csupán 5 eurós áron kapjuk meg az összes csomagot, amiben 53 játék kapott helyet. Ezeket természetesen a Steamen lehet aktiválni. A játékok kizárólag indie címek, amelyek közül párral már korábban is találkozhattál.

„Nincs szükség több millió dolláros költségvetésre vagy fejlett grafikára ahhoz, hogy valami ijesztőt csinálj” – olvasható a csomag leírásában. A gyűjteményben a pszichológiai horrortól a túlélőhorrorig mindent megtapasztalhatsz.

Az ajánlatot erre találod! Jó szórakozást!

Ezt láttad?

10 legendásan rémes tévés halál, amit gyűlöltek a színészek is

×