Nem gondtalan a szórakozás.

2023.07.20. – A Microsoft – Activision-Blizzard felvásárlás hétvégi pozitív hírei nem csak a jelenlegi és új játékosoknak kedveztek. Az Xbox Store-ban hatalmas kedvezmények várták a régi, klasszikus címek rajongóit is. Ezzel egy időben a Microsoft és az Activision vissza is lőtte ezek szervereit és megjavította a matchmaking szolgáltatásokat.

 

Az Xbox Store felületén hamar a legkelendőbb játékok közé kerültek az alábbi Call of Duty részek:

  • Call of Duty: Black Ops II (2012)
  • Modern Warfare 2 (2009)
  • Black Ops (2010)
  • Call of Duty MW3 (2011)

Sokan úgy gondolták, hogy mesterséges hype-ot generál a Microsoft, ám hamar kiderült, hogy százezrekbe mérhető az aktív játékosok száma a frissen belőtt szervereken. A Black Ops I vitte a prímet, több mint 120 ezer játékossal, de a Modern Warfare 3-ban is közel 80 ezren estek egymásnak ez elmúlt napokban. Ahogy azonban sejteni lehetett, régi „kedvenceink” sem maradnak ki a buliból.

The older CoD titles may have been revived but hackers are still rampant
by u/ragingseaturtle in XboxSeriesX

Bizony, visszatértek a csalók is!

Nem tartott sokáig a játékosok öröme, hamar világossá vált, hogy a rajongók mellett a rosszakarók is tiszteletüket teszik. Lebegnek, repkednek a játékosok és természetesen a szokásos aimbot, wallhack sem maradhat ki a repertoárból. A modolt PS3 és Xbox 360 szoftvereknek köszönhetően gyakorlatilag végtelen lehetőség áll a cheaterek rendelkezésére. A visszajelzések alapján a Black Ops 2 szenved a legjobban, így érdemes inkább az első verzió felé húzni, ha a gondtalan szórakozás a cél. Remélhetőleg a Microsoft a szerverek újraindítása mellett a csalókérdésre is komoly hangsúlyt fektet.

Ez a jó út? – Így működik majd a 2023-as Call of Duty Perk rendszere

×