Reméljük ez tényleg csak pletyka marad, mert ha nem, akkor őrületesen nehéz lesz az új rendszerben értékes lapokhoz jutni.

Ömlenek az új információk az FC24-ről, amióta a múlt héten bemutatta a játékot az EA Sports. Ugyan még sok konkrétumot nem tudni a játékmenetről, az Ultimate Team részleteiről egyre többet hallani.

Például kiderült, hogy szinte az összes agyzsibbasztó kellemetlenséget orvosolják a FIFA-szériának. Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz egyetlen gombnyomással beváltani az Objective jutalmakat, nem kell minden egyes almenüpontra rákattintatni, hogy végül kapjunk 100 XP-t és ezzel eltűntessük az idegesítő piros pöttyöket a főmenüben.

Végre lehetőségünk lesz új változtatni egy játékos pozícióját, hogy nem kell hozzá Modifier kártyát használni, na meg az Icon lapok is felturbózott Chemistry-rendszert kapnak majd, vélhetően jóval jobban megfogja érni használni őket, mint a FIFA 23-ban.

 

Ám most egy megosztó pletyka is felütötte a fejét a világhálón. Fut Sheriff értesülései szerint az FC24-ben egy pakkban akár többször is felbukkanhat ugyan az a kártya, vagyis minden promó csak egyre szélesebb lapskálát fog eredményezni. A nagyobb merítés pedig rontja a promó lapok előfordulásának arányát.

Nézzük meg azt a példát, amit Sheriff is posztolt Twitterre. Ha mondjuk Haaland kap egy TOTW lapot, valamint ezzel párhuzamosan bekerül mondjuk a Shapeshifters promóba, akkor egy csomagban akár benne lehet Haaland arany lapja, mellette pedig felbukkanhat mind a TOTW, s mind pedig a Shapeshifters verziója is.

Reméljük ez tényleg csak pletyka marad, mert ha nem, akkor őrületesen nehéz lesz az új rendszerben értékes lapokhoz jutni. Ráadásul eddig sem volt könnyű…

Ezt olvastad már?

Brutálisan szép Mandalorian játékkoncepciót villantott egy EA fejlesztő

×