Igazán jó Star Wars játék lehetne ebből.

2023.07.19. – Annak ellenére, hogy az első Star Wars mozi még 1977-ben jelent meg, a franchise népszerűbb, mint valaha. Az utóbbi években több Star Wars univerzumban játszódó film, játék, sorozat készült, mint bármikor, és úgy tűnik ennek a bővülésnek nincs vége. A sok-sok Star Wars tartalom között talán a Mandalorian volt az egyik legnépszerűbb, így nem meglepő, hogy sokan örülnének egy játéknak is. Egyelőre úgy tűnik, nem készül ilyen, de egy művész megmutatja, hogy milyen csodás lenne.

Az EA DICE egyik UI Technical Artistjának koncepciója bepillantást enged egy lehetséges játékadaptációba.

Ez azt jelenti, hogy az egyébként EA DICE játékfejlesztő csapatban dolgozó artist elképzelte, hogy milyen lenne, ha valóban létezne egy Star Wars játék, ami The Mandalorian sorozat történetét követi, vagy csak azt a világot veszi alapul. A koncepcióban több képet is kapunk, köztük egy hanggal ellátott főmenüt, valamint néhány in-game képet.

 

Van egy olyan kép is, ami bemutatja, hogy a játékban milyen sokoldalú módon lehetne alakítani a sisakokon, hogy még egyedibbé tegyük a karaktert. Ami viszont a legszebb, hogy ez a pár kép gyönyörű nyílt világú játék vízióját tárja elénk.

Természetesen a koncepció megjelenése után sok rajongó jelezte, hogy nagyon örülne, ha valóban megvalósulna egy ilyen játék, bár ugye ez csupán egy elképzelés. A Dice egyébként korábban már dolgozott különböző Star Wars-játékokon, a legutóbbi 2017-ben jelent meg. A stúdió most inkább a Battlefielddel van elfoglalva, így egy új Star Wars játék nem igazán várható tőlük egyhamar.

Ezt láttad?

KÉPEK: Így néznének ki a kedvenc zenekaraink SZÓ SZERINT a neveik alapján

×