A 2v2v2v2, a League of Legends új játékmódja szinte mindent tartalmaz, amiről valaha is álmodtunk. Ám sajnos csak szinte…

A 2v2v2v2, a League of Legends új játékmódja szinte mindent tartalmaz, amiről valaha is álmodtunk – a bővítéseket, a visszatérő elemeket, például a Hextech Gunblade-et és a jobbnál jobb cameokat és egyéb érdekességeket. Ám sajnos egy sokak által igényelt funkció ezúttal hiányozni fog a csomagból.

A 2v2v2v2 mód hivatalosan július 20-án jelenik meg világszerte. Az új funkció tesztelése közben a játékosok észrevették és felhívták mindenki figyelmét egy július 15-i Reddit-bejegyzésben, hogy az új módban nem lesz lehetőség egyedi (custom) meccseket indítani. Andrei „Riot Meddler” van Roon válaszolt erre a bejegyzésre és megerősítette, hogy az egyéni 2v2v2v2 mód a jövőben elérhető lesz, amikor a funkció visszatér majd a játékba egy kis ráncfelvarrást követően.

Amikor a 2v2v2v2 mód élesedik a héten, csak egy játékossal állhatunk majd párba. A többi duó az arénában teljesen idegen lesz, nem lesz mód arra, hogy egynél több barátot szorítsanak be velünk az arénába (hacsak nincs hatalmas mázlink).

S míg ez szuper, hogy később lesz lehetőség hatalmas baráti összecsapásokat rendezni, sajnos sokaknak hiányérzetük van amiatt, hogy erre még akár hónapokat várni kell. Jó lett volna, ha már az első hullám tartalmazza ezt a lehetőséget. Persze jobb később, mint soha!

Ti várjátok már az új módot?

Eltűnt egy gyerek, de a Nintendo Switch megmentette az életét

×