A platformhoz képest letaglózó látványvilágot villant az Assassin’s Creed Codename Jade, amihez most nagy lépéssel kerülhetsz közelebb.

2023.07.18. – Androidra és iOS-re is hamarosan elérhetővé válik az ősi Kínában játszódó Assassin’s Creed Codename Jade, amiben az elsők között merülhetsz el, egy gyors regisztrációt követően – írja a VGC. A mobilplatformokhoz képest sokkolóan látványos játék ingyenes lesz – nyilván sok-sok appon belüli vásárlási lehetőséggel.

Forrás: Ubisoft

A játék feltehetőleg nagyon autentikusan követi majd végig az ázsiai ország történelmének elmúlt kétezer évét, hiszen egy kínai stúdió, a Tencent leányvállalataként működő Level Infinite gyártotta le az Ubisoftnak.

„Fedezd fel Xia útját az Assassin’s Creed Codename Jadéban, ami a Kr. e. 3. században játszódik, Kína egyik első egységes dinasztiájának idején.

A kereskedelem és a kulturális csere példátlan korszaka kezdődik Kelet és Nyugat között, de ezzel együtt új kihívások és az árnyékban leselkedő fenyegetések is megjelennek” – ajánlják jó előre a játékot a fejlesztők. „Fedezd fel a Kelet tekintélyes dinasztiáit, védd meg a Nagy Falat és fedezd fel a terrakotta harcosok titkait! Tapasztald meg Xianyang, a császári központ lélegzetelállító tájait, és vegyülj el a keleti kereskedők között. Védekezz, dolgozz összeesküvések felszámolásán, vállalj nagyobb felelősséget, nézz szembe mindig új kihívásokkal!”

 

A game hivatalos oldalán már most regisztrálhatsz az augusztus 3-án induló bétára. Tedd is meg, mert az Assassin’s Creed Codename Jade nem egy kihagyható kaland – ezt látni kell!

Az Assassin’s Creed univerzum egyre több élményt kínál:

Akarod érezni, mikor leszúrnak vagy megütnek a játékban? Itt ez az Assassin’s Creed póló

×