Az Ubisoft következő Assassin’s Creed játékához már egy különleges perifériát is használhatsz – ha van hozzá vér a pucádban.

2023.07.17. – A hamarosan megjelenő Assassin’s Creed Mirage főszereplőjének, Basimnak szinte szó szerint a bőrébe bújhatsz. A játék egy forradalmi kiegészítővel együtt arra is képes lesz, hogy fizikailag éreztesse veled, amikor leszúrnak, rád lőnek, megütnek. Sőt, a viselésével ugyancsak érezheted a szabadeséskor szembe rohanó szelet.

Az új, élményfokozó eszköz egy speciális, haptikus póló, amit az Ubisoft és a technológiákat fejlesztő OWO közösen ad ki.

#FeelTheAssassin

Ha az új AC-játék rajongói egy nehéz nap után hazaérve úgy gondolják, semmi sem lehet jobb egy kiadós ütlegelésnél vagy szurkálásnál, akkor az Ubisoft és az OWO Haptic Gaming Systemjének Assassin’s Creed Mirage Editionje simán teljesíti a kívánságaikat. Arra persze senki se számítson, hogy a visszajelző rendszer olyan erős fájdalmat kreál, mint egy igazi késszúrás, de azért rendesen megemeli a tétet az akiók során, hogy a bőrünkön érezzük a beütő ingereket.

 

A Mirage kiadás az OWO Founder Limited Edition haptikus visszajelzős ingjéhez hasonló specifikációkkal fog rendelkezni – szóval nem vadonatúj találmányról, hanem annak kifejezetten a Mirage stílusában készült limitált szériájáról van szó. A Founder Limited Edition tíz haptikus érzékelési ponttal, nagy vezetőképességű, 100 ohmos elektródákkal, Bluetooth 5.2 csatlakoztathatósággal és nyolc órán át tölthető USB Type-C akkumulátorral érkezik.

 

Az új, ACM kiadás egy fizikai skin, de a korábbi változathoz képest kibővült funkciókkal: 20 gélpárnával, egy tároló tasakkal, további OWO eszközökkel és egy Assassin’s Creed Mirage játékkóddal. Magyarán, a játék PS5, Xbox Series X/S és PC változatát is kapod hozzá, ha megveszed. A felhasználók az OWO eszköz és a My OWO alkalmazás segítségével szabhatják testre az élményt. Az alkalmazás lehetővé teszi a bőr által nyújtott érzések és intenzitások kalibrálását és beállítását, így minden játék és felhasználó számára egyedi élményt biztosít.

Az Assassin’s Creed Mirage a tervek szerint idén október 12-én jelenik meg PC-re, PlayStationre, Xboxra és Amazon Luna platformra. A játék a megjelenést követően minden Ubisoft+ előfizető számára is elérhető lesz.

Addig még érdemes feltárni a meglévő AC-játékok különleges helyszíneit:

Egy kis Gyűrűk Ura utalás került az Assassin’s Creed Valhallába

×