Nincs több véletlen halál.

2023.07.15. – Szerda este érkezett meg a Warzone és Modern Warfare II legújabb, közös frissítése. Az új játékmódok mellett friss pályát kapott a MW II, de az új fegyver mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Az MX Guardian erejét már pénteken megismerhettük, érdemes a megfelelő kiegészítőket a shotgunra aggatni.

Sajnos hibajelenségektől sem mentes a csomag, a legtöbb PC-s felhasználó komoly FPS problémákat tapasztalt az elmúlt napokban. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak a hibák elhárításán, de nem lehet mindent két kattintással megoldani. Nem szabad azonban csak a rossz dolgokat felhánytorgatni nekik, hiszen a Season 4 Reloaded olyan változásokat is magával hozott, melyet régóta kérnek már a játékosok. A nerfek és buffok mellett a Gas Mask sem maradt a régi.

Végre nem halunk meg esés közben?!

Ha részletesen elolvassuk a Warzone 4 Reloaded blogbejegyzését, akkor egy igazán üdítő QoL fejlesztést is találhatunk. A Gas Mask automatikus animációja megszakad, ha a játékos esés közben úgy dönt, hogy használná az ejtőernyőjét. Korábban rengeteg játékost megviccelt a funkció, hiszen a játék az automatikus Gas Mask animációt helyezte előtérbe, így nem volt idő ejtőernyőért nyúlni. Papíron többet ez nem fordulhat már elő szerda estétől. Remek kérdés, hogy miért kellett erre három évet várni a játékosoknak, de a lényeg, hogy megérkezett.

Vannak bajok:

Közelre egy igazi szörnyeteg – Így szereld fel a Warzone legújabb fegyverét

 

×