Az első nap megszerették már a játékosok.

2023.07.13. – Szerda este megérkezett a Warzone legújabb frissítése. A Season 4 Reloaded nevet viselő csomag több újdonságot is elhozott a szerverekre. Vondel megkapta a Battle Royale módot, de élesedett a régóta belengetett The Boys kollaboráció is. A Modern Warfare II rajongók sem szomorkodnak, hiszen friss pályán is összemérhetik tudásukat. Sajnos hibajelenségeknek jelenleg sem vagyunk híján, ám a fejlesztők folyamatosan dolgoznak az ügyön.

 

Ha Reloaded frissítés, akkor az új fegyver mellett sem lehet elmenni. Azt már néhány hete tudjuk, hogy egy új shotgun bővíti a felhozatalt. Az MX Guardian egy dedikált Battle Pass szekciót kapott, a szokásos egy küldetés helyett négyet kell abszolválnunk, hogy használhassunk.

Úgy tűnik, hogy igazán ütős választás lehet közelre!

A tapasztalatok alapján kifejezetten balanszolt fegyverről beszélhetünk. A range nem túl erős és 7 méternél messzebb szinte lehetetlen lőni vele, ám ennél közelebb nem sok ellenfele van. A Warzone szakértők természetesen neki is láttak már a tökéletes loadoutot megtalálásának.

A fenti loadoutot WarzoneLoadoutnak köszönhetjük ismét. Multiplayerben és Resurgance módokban villoghat jobban a fegyver, Al Mazrah térképére nem biztos, hogy a legjobb választás. A fenti képen nem csak a javasolt kiegészítőket, de az ajánlott Weapon Tuning értékeket is leolvashatjuk, így garantáltan a legjobbat hozhatjuk ki az új shotgunból.

Te feloldottad már? Ha nem, így kezdj neki:

Eltér a szokásostól – Így szerezhetjük meg az új Warzone fegyvert

 

×