Több küldetésen át vezet az út.

2023.07.11. – Hétfőn világossá vált, hogy a fejlesztők már a héten publikálják a Season 4 Reloaded frissítését. A korábban kiszivárgott információk teljesen helyesnek bizonyultak. Ennek köszönhetően a Vondel Gulagon és a The Boys kollaboráción kívül egy új fegyvernek is örülhetnek a Call of Duty rajongói. Az MX Guardian ízig-vérig sörétes. A fejlesztők kifejezetten közelharcra ajánlják, így az SMG kategóriától veheti majd el a helyet. Fél-automata, teljesen automata és burst tüzelési módok is várják majd a játékosokat, minden játékstílusba beilleszthető majd az újdonság.

A feloldás azonban kicsit eltérhet a szokásostól!

Míg a Season 3 Reloadednél egyszerű küldetéseket írtak a fejlesztők a friss újdonságok mellé, ezúttal egy komplexebb, dedikált Battle Pass szektort kell majd feloldanunk. A fegyver mellett más kozmetikai tárgyakkal is találkozhatunk majd. Ennek köszönhetően több küldetést is teljesítenünk kell a cél érdekében. Nézzük is szépen sorban ezeket:

  • Dependable Emblem: Ölj meg 10 Operatort, ADS-ben, Shotgun fegyverekkel
  • Gunfire Calling Card: Ölj meg 10 Operatort, hipfire módban, Shotgun fegyverekkel
  • Fanning Hutch Loading Screen: Ölj meg 10 Operatort, fejlövéssel, Shotgun fegyverekkel
  • 1 Hour Double Weapon XP Token: Ölj meg 10 Operatort egy lövéssel, Shotgun fegyverekkel
  • MX Guardian: Teljesítsd a fenti négy küldetést

A korábbi egy küldetés helyett tehát négyet kell abszolválni. A fejlesztők úgy gondolják, hogy ezek segítenek megismerni a fegyver és a kategória sajátosságait. A Reloaded frissítés szerda este, várhatóan 18:00 és 19:00 között érkezik meg a szerverekre.

A The Boys kollaborációról bővebben:

Teleportálhatunk, pusztíthatunk Warzone-ban – Ezt hozza el a Reloaded x The Boys

 

×