Ütős kollaborációval bővül a Call of Duty univerzuma.

A Call of Duty fejlesztői az elmúlt években mindig napokkal a Reloaded frissítés előtt nyilvánosságra hozták a friss roadmapet. Ezúttal ez nem történt meg a múlt hét végén. Ennek köszönhetően joggal gondolhatta a közösség, hogy csak július 19-én debütál a csomag. A Call of Duty fejlesztői, az Activision munkatársai azonban teljesen máshogy terveztek.

Hétfőn, röviddel 19:00 óra után a Call of Duty és a hozzá köthető fejlesztői fiókokon elkezdtek záporozni az információk. Ezek között megtalálhattuk a Season 4 Reloaded előzetes tervezetét. Ebből hamar világossá válhatott mindenki számára, hogy már a héten élvezhetjük is az újdonságokat. Ezek egy részét hétfőn kigyűjtöttük, így ebben a bejegyzésben a teljesen ismeretlen vagy időközben bővített fejlesztéseket mutatjuk be.

Központi szerepet kap a The Boys!

MX Guardian

Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy egy új shotgunnal bővül a Call of Duty felhozatala. Szerencsére nem kellett csalódni, az MX Guardian ízig-vérig sörétes. A fejlesztők kifejezetten közelharcra ajánlják, így az SMG kategóriától veheti majd el a helyet. Fél-automata, teljesen automata és burst tüzelési módok is várják majd a játékosokat, minden játékstílusba beilleszthető majd az újdonság. A fegyvert extra Battle Pass szektor feloldásával szerezhetjük majd meg.

Portable Redeploy Drone (P.R.D.)

A Warzone-veteránok már jól ismerik, hogyan működik az eszköz: a drón miniatűr energiareaktorai segítségével jóval az építmények fölé emelkedhetsz, amíg fel nem robban az eszköz. Bármikor leugorhatsz a drónról, de ha éppen ahhoz van kedved, akkor akár meg is várhatod a maximális magasságát.

Temp V Field Upgrade

A Reloaded frissítés erőteljesen épít a The Boys kollaborációra, nem csak a skinek szintjén. A sorozat rajongóinak ismerős lehet Temp V / V24, mely in-game is formát öltött egy Field Upgrade képében. A játékosok gyakorlatilag négyféle szuperhős-képességet kapnak a Field Upgrade megszerzése után.

  • Charge Jump: A gyors mozgást kedvelő játékosok imádni fogják. Nem csak a fall damage tűnik el teljes mértékben, de a landolás helyén némi extra sebzést is kaphatnak a közel álló ellenfelek.
  • Electric Shockwave: A lökéshullám erős elektromos robbanást küld, amely megsebesíti az Operátorokat és a AI katonákat, valamint tönkreteszi a járműveket és a berendezéseket.
  • Laser Vision: Aktiváláskor az Operator lebegni kezd és kilő egy lézersugarat, amely szó szerint lyukat éget a kiszemelt célpontokba.
  • Teleport: Ezt sem nagyon kell magyarázni. A Teleport segítségével az éppen kinézett irányba teleportálhat a karakterünk, így menekülésre is kiválóan használható lesz.

Csomagok

Természetesen nem maradunk The Boys kozmetikai tárgyak nélkül sem. Három karakter is saját csomagot kap, melyekben a skinek mellett Blueprinteket, Charmot, Emblemet, Finishing Move-okat és Loading Screeneket is találhatunk majd.

The Boys: Starlight – Július 12.

The Boys: Homelander – Július 16. 

The Boys: Black Noir – Július 20. 

Mindhárom csomag a szokásos, 2400 CP-s áron érkezik majd a játék in-game boltjába, a fentebb is megjelölt időpontokban. A Warzone Season 4 Reloaded július 12-én, magyar idő szerint 18:00 és 19:00 óra között élesedhet. Az elkövetkezendő napokban további, friss információkkal is gazdagodhatunk, ám a fegyvereket érintő változásokat csak szerda délután tudhatjuk meg.

A többi újdonság is stimmelt:

Napokon belül érkezik – Ezt hozza el a Warzone és MW II Season 4 Reloaded

 

×