Ősrégi hiányosságot pótolt a napokban a Netflix, miután egy csomó felhasználó hiányolta és reklamált miatta. Eddig tartott, de megvan.

2023.07.14. – Főleg az utóbbi időben elszaporodott jelszómegosztás-ellenőrzések miatt vált egyre többek számára érdekessé az a funkció, hogy hogyan lehet új profil alá rendezni a korábbi előzményeket. Ez egyébként már korábban adott lehetőség volt a Netflixen, és jól tud jönni azoknak, akik fennakadnak a hálón, majd kénytelen-kelletlen hozzák létre az egykijelzős alprofilokat plusz 990-ért havonta. Legalább nem a nulláról kell indulni: az új profilba átvihetők a felhasználók előzményei.

Ami viszont új, és ezzel a Netflix alkalmazás mindenki számára kibővült, az a felhasználói profilok teljes átköltöztetése egy már létező fiókba.

Forrás: Netflix

Az Endgadget megírta: a streaming szolgáltató az előfizetők régi igényét teljesítette az új lehetőséggel, ami főleg az egy lakcímen élőknek fontos. Ők a plusz pénzes társprofilok kötelező létrehozását kerülhetik el azzal, ha összevonják a fiókjaikat. Ezek jellemzően olyan családtagok vagy lakótársak, akik megfelelnek a fiókmegosztás szabályainak – ők mostantól a profilegyesítés után ugyanúgy megtarthatják a felhalmozott előzményeiket. Így kell beállítani, ha kellene:

Itt van még néhány szuper tippünk a Netflix jobb kihasználásához:

Az 5 legidegesítőbb dolog a Netflixen – és ahogy megoldhatod őket

×