Pár nappal ezelőtt az EA lerántotta a leplet egy rövid videóról, ami összességében semmit nem mutatott a konkrét játékból, most viszont ömlik minden!

Pár nappal ezelőtt az EA lerántotta a leplet egy rövid videóról, ami összességében semmit nem mutatott a konkrét játékból, pusztán csak kedvcsinálónak készítették. Az animációk szépek voltak, az üzenet megsüvegelendő, szép kis hypeot generált az új éra bemutatójához. Tegnap viszont megjött az első livestream, ami egy halom újdonságról rántotta le hivatalosan a leplet. Íme a link:

 

A 35 perces bemutató sajnos nem szólt teljes egészében az új játékról, de az EA Sports hosszú ideje most csinálhatott először ekkora felhajtást egy saját projekt miatt, így meg is adták a módját. Olyan világsztárok bukkantak fel, mint Didier Drogba, Figo, Ronaldinho, vagy éppen Erling Haaland.

Ettől függetlenül a livestream megnyitotta a szelencét, az infók pedig azóta csak úgy ömlenek kifelé az EA Sports FC24 kapcsán.

Például kiderült, hogy szinte az összes agyzsibbasztó kellemetlenséget orvosolják a FIFA-szériának. Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz egyetlen gombnyomással beváltani az Objective jutalmakat, nem kell minden egyes almenüpontra rákattintatni, hogy végül kapjunk 100 XP-t és ezzel eltűntessük az idegesítő piros pöttyöket a főmenüben.

Végre lehetőségünk lesz új változtatni egy játékos pozícióját, hogy nem kell hozzá Modifier kártyát használni, na meg az Icon lapok is felturbózott Chemistry-rendszert kapnak majd, vélhetően jóval jobban megfogja érni használni őket, mint a FIFA 23-ban.

 

Mit szóltok a jó hírekhez?

Kitépi a szíved a Vaják új előzetese – így köszön el Henry Cavill a The Witchertől

×