A Netflix kiadott egy friss trailert a Witcher harmadik évadának második részéhez: komoly dráma és harc zár le egy korszakot.

2023.07.14. – Még nincs vége, de majdnem: a júniusban kiadott első öt rész után már csak három van, amivel befejeződhet a Vaják és a karaktert a képernyőn is legendássá varázsoló Henry Cavill közös története. A színész előre bejelentett távozásával sokan elkezdték temetni a sorozatot, és nem ok nélkül aggódnak: az emberek szemében annyira eggyé vált Geralt karakterével, hogy nem tudják elképzelni mással a folytatást.

Forrás: Netflix

A harmadik évad egyben az utolsó is, amiben még Cavill a Vaják – ehhez képest, bár jelenleg a legnézettebb tévés program a Netflixen, az emberek eddig nincsenek tőle elragadtatva. Az öt felkerült epizód fogadtatása finoman szólva langyos, ezért nem rossz ötlet egy új előzetessel felrázni a dolgokat, alig két héttel a befejező részek megjelenése előtt. De milyen előzetessel!

 

Az új kisfilm nem is lehetne szívbe markolóbb azoknak, akik Cavillel szerették meg a The Witcher világát, hiszen a Netflix nem csinál titkot belőle, hogy nagy, drámai harcok következnek, és az események innen már csak egy, nagyon egyértelmű végkifejlett felé mutatnak. Ríviai Geralt a ma ismert alakjában végleg elköszön – az utolsó kalandjait július 27-től streamelhetjük.

A 4. évadban belépő új színésznek viszont nem könnyíti meg az útját a Netflix:

Előre beégeti Liam Hemsworth-t a Witcher új reklámja – ilyet még nem láttunk

×