Saját sorozatának következő főszereplőjét roastolja a Netflix, a Vaják 3. évadának szép, de nagy öngólnak tűnő hirdetésével. Mutatjuk.

2023.07.07. – Hát én nem tudom, hogy a Netflix-kampányokért felelős reklámszakik ezt átgondolták-e rendesen, de tartok tőle: igen, és egy rakás pénzt fel is markoltak a „remek” ötletért. Mint ismert, bő egy hete streamelhető a Vaják harmadik, egyben utolsó olyan évada, amiben Riviai Geraltot még Henry Cavill alakítja. A színész fizimiskája olyannyira összeforrt a Witcher világával, hogy sokan elképzelni sem tudják nélküle a sorozatot.

Pedig muszáj lesz.

A negyedik évadtól jön Liam Hemsworth, akinek egyre kevésbé lennénk a helyében. Ezt nem csak a vérmes Vaják-rajongók tiltakozása miatt állítjuk, hanem a Netflix legutóbbi reklámkampánya okán is. Mert azzal tök hülyét csináltak belőle.

„Csak emlékeztetőképpen”

Biztosan ismered a fényfestés csodálatos művészetét, amit reklámkampányokhoz is előszeretettel használnak a cégek. Az alkotókat ilyenkor arra kérik, hogy nagy felbontású projektorok segítségével vetítsenek fényinstallációt egy feltűnő felületre, például épületre vagy tájképre. A Netflix is rendelt egy ilyet a Witcher 3. évadához, és a világ több pontján elsütötte. De – Liam Hemsworth szemszögéből legalábbis – bár ne tette volna!

 

Na már most. Az új évad június végén feltöltött öt epizódja feltehetőleg nem hozza azt a nézőszámot, amit vártak tőle, és a kutatásokból kiderülhetett, hogy az emberek a főszereplőcsere miatt kezdték el hanyagolni a sorozatot. Ezt gyakorlatilag be is ismerik a kampány szövegével:

„Igen. Még mindig Ő [Cavill] Geralt a 3. évadban.”

Ez óriási pofára esés a Netflixnek és a vétlen Liam Hemsworth-nek egyaránt, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy a nép magas ívből tesz minden lejáró szerződésre, vagy kreatív nézeteltérésre és továbbra is Henry Cavillt akarja látni a szerepben. A Netflix nagyon későn, de azért felismerte a dolgot, így legalább a július 27-én érkező utolsó három részre fel akarja a csigázni az érdeklődést. Késő bánatnak érezzük, de bízunk egy kellemes csalódást okozó lezárásban…

A számok bizony makacs dolgok:

Miért utálják ennyire a nézők a The Witcher 3. évadát?

×