Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz koedukált keretekkel nekivágni a Division Rivals, vagy éppen FUT Champions meccseknek.

Az EA Sports FC24-ben végre lehetőségünk lesz koedukált keretekkel nekivágni a Division Rivals, vagy éppen FUT Champions meccseknek. Szabadon alakíthatjuk majd a keretet, így ha lesz olyan női játékosunk, aki jobban teljesít a játékban, mint a jelenleg aktuálisan az adott pozícióban játszó férfi, egyszerűen csak kicseréljük a kettőt és mehet is a menet. Nem kell külön női játékmódot indítani, vagy csapatot építeni.

 

Még szebb az egész helyzetben, hogy a hivatalos bejelentések szerint egyáltalán nem fogják külön kezelni a nőket a férfiaktól a kanadai fejlesztők. Az Ultimate Team módban pontosan ugyan azok a szabályok fognak vonatkozni a nőkre, mint a férfiakra.

Ugyan úgy nyithatjuk majd a nőket pakkokból, vagy kaphatunk női játékosokat jutalomként (feltehetően TOTW, vagy egyéb promó pickek értendők itt). Lehetőségünk lesz a draft módban nőket választani, hiszen ebben a játékmódban az adott pillanatban elérhető teljes játékosrepertoárból merít majd a rendszer. Szintén kereshetők lesznek a Transfer Marketen is a hölgyek, na meg ugyan úgy használhatók lesznek SBC alapanyagként, valamint természetesen lesznek női SBC és egyéb Objective lapok is.

Nektek tetszik az új irány?

Kitépi a szíved a Vaják új előzetese – így köszön el Henry Cavill a The Witchertől

×