Rengeteg felhasználót érint a probléma.

2023.07.13. – Az új Call of Duty frissítések mérete nem túl kegyes a gyenge internettel rendelkező felhasználókhoz. Nem véletlen azonban a nagy fájlméret. Egyrészt a kozmetikai tárgyak és az új fegyverek modelljei, textúrái szép kis helyet emésztenek fel. Másrészt pedig egy-egy fájlt akkor is cserélni kell a frissítés során, ha csak egy bitnyi információt módosítottak a fejlesztők.

God awful fps?
by u/Cautious_Incident_46 in CODWarzone

Igazán komplex javítócsomagokról beszélhetünk tehát. Olyannyira masszívak, hogy szinte mindenki borítékolja az ezekkel járó hibajelenségeket a szezont elstartoltató és a szezonközi frissítéseknél is. A fejlesztők ilyenkor kiemelten figyelik a visszajelzéseket. Ahogy sejteni lehetett, a Season 4 Reloaded sem kivétel ez alól, úgy tűnik, hogy most a PC játékosok szenvednek a legjobban.

Borzalmasan rossz az FPS rengeteg játékosnál – Reagáltak is a fejlesztők!

A Season 4 Reloaded érkezését követően több Warzone rajongó is arról számolt be, hogy nevetségesen kevés képkockával találkoznak meccs közben. Az is hamar kiderült, hogy a gép nyers ereje sem számít, i9 processzorral és RTX 4090-es kártyával is jelentkeztek a problémák. Ekkor már sejteni lehetett, hogy nem egyéni hibajelenségről beszélhetünk, a kiváltó ok pedig maga a frissítés lehet. A fejlesztők ezt Twitteren és a Warzone Trello oldalán is megerősítették: valóban ők felelősek a kevés FPS-ért. Javában dolgoznak a hiba elhárításán szerda este óta. Ez jó hír, ám lassan már 24 órája nem érkezett hotfix a problémára, remélhetőleg a hétvégéig sikerül gyógyírt találni a gyenge teljesítményre.

Ott tartunk, hogy még Nicki Minaj is operátor lehet a Warzone 2-ben

×