Újabb crossover csomag érkezhet a Call of Duty Modern Warfare 2-be és Warzone 2-be, ezúttal ismert sztárok csatlakozhatnak a harchoz.

2023.07.13. – Igen, olyan korban élünk, amikor az online játékok, mint például a Fortnite, szinte hetente hoznak be valamilyen kollaborációt egy-egy- filmből, játékból vagy épp a való világból. Az Activision az elmúlt időben követi ezt a példát, aminek az a következménye, hogy a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 skin-palettája eléggé felhígult. Lehet ennek örülni vagy nem: úgy tűnik ismét jön pár érdekes arc operátorként a játékba.

Egyértelmű, hogy a crossover kollaborációk megjelenése megéri az Activisionnek, hiszen egyre több van belőlük. Nem is olyan rég került be NICKMERCS és TimTheTatman is, akik egyedi csomagokat kaptak a játékban. A dolgok ugyanakkor itt nem egészen a tervek szerint alakultak, mivel mindkét csomagot eltávolították különböző viták miatt.

Ez azonban talán nem állította meg teljesen az Activision terveit. A Season 4 Reloaded július 12-i frissítését követően az adatbányászok átvizsgálták a legújabb kódokat, és utalásokat fedeztek fel a jövőbeli celeb Operátorokra. Az adatbányász HeyImAlaix szerint olyan művészek jelenhetnek meg majd a játékban, mint

21 Savage és Nicki Minaj.

Ez akár azt is jelentheti, hogy hamarosan az ismert hip-hop előadók bőrébe bújva lövöldözhetünk. Persze az, hogy ez a két sztár valóban bekerül-e a játékba, egyelőre nem lett megerősítve, ahogy azt sem lehet tudni, hogy mikor érkeznek. Egyelőre ez csupán néhány utalás a fájlok között, de az Activision esetében ugye sosem lehet tudni.

Bár a crossoverek nem számítanak újdonságnak a CoD-ban, a celeboperátorok egy új terület. Ha a szivárgások igaznak bizonyulnak, akkor 21 Savage és Nicki Minaj lennének az első játszható zenészek a CoD-ban.

Ezt láttad?

A VR megtalálta az utat a mainstreambe: jön a Roblox VR

×