A Riot Games fejlesztői számos változtatást hajtanak végre Samira új Soul Fighter Ultimate skinjén, miután a League of Legends közösség felháborodott a minősége és az ára miatt.

A Riot Games fejlesztői számos változtatást hajtanak végre Samira új Soul Fighter Ultimate skinjén, miután a League of Legends közösség felháborodott a minősége és az ára miatt. Ám ez nem sokat segített a rajongók aggodalmának eloszlatásában, különösen azok számára, akik a közelgő változatot „átverésnek” érzik.

A módosítások, amelyeket a napokban „csendben” adtak hozzá a Soul Fighter skinhez, magukban foglalják a „több effektet” a skin recallja közben, továbbá új animációkat kapott Samira az újraélesztésekhez és az automatikus támadásokhoz, valamint egyedibb sebzésszámokat is kapott.

„A csapat nevében szeretnénk megköszönni azt a sok szeretetet és izgatottságot, amit stílusos harcosunk iránt tapasztalunk” – írta Riot Bagel Socks a Twitteren.

 

Samira Ultimate skinje – a hatodik a League kiterjedt kozmetikai katalógusában – eredetileg június 28-án mutatkozott be a PBE szerveren, de szinte azonnal negatív visszajelzés-cunamival támadtak vissza a rajongók. A skin a közösség szerint nem volt több, mint egy túlárazott Legendary skin, hiszen semmi speciálist nem kínált az új Samira tartalom, csak pár csili-vili effektet. Az Ultimate skinek viszont azért kerülnek 3250 RP-be, mert a legkomolyabb tartalmai a játéknak, amik nem csak új animációkat és effekteket adnak a karaktereknek, hanem akár modellt is módosítanak, na meg teljesen új voiceovert is szoktak gyártani hozzájuk a fejlesztők. Legalábbis eddig ez volt a tendencia, Samira esetében viszont ezek elmaradtak, így érthető volt a felháborodás.

A helyzet pedig az, hogy a bevezetőben említett módosítások még mindig nem hangzanak elégségesnek ahhoz, hogy tényleg Ultimate skinnek nevezzük Samira új külsejét, még akkor sem, ha a Riot Games sikeresnek ítéli a visszajelzéseket és összességében a munkát. Félreértés ne essék, maga a skin tényleg gyönyörű, de ha megnézzük mondjuk az Elementalist Luxot, s párhuzamba állítjuk az új Soul Fighter Samirával, az eredmény megkérdőjelezhetetlen (a Pentakill animáció tényleg menő, de azért azt nem fogjuk sűrűn látni…). Jóval izgalmasabb és kreatívabb lehetőségek rejlenek Lux kozmetikai tartalmában, amiért az emberek biztosan szívesebben adnak ki 3250 RP-t.

Dúlnak a nyári viharok, veszélyes ilyenkor PC-n vagy konzolon játszani?

×