Új szerverek nyíltak.

2023.07.12. – A globálisnak tekinthető piacon szép kis helyet tudhat már magának, ám a Valorant további régiókban is terjeszkedik. Az egyik legnagyobb lépés a kínai szerverek megnyitása volt. Az Epic Games annak idején megünnepelte a keleti szerverek elstartolását, a Riot Games sem tesz másképp. Fontos megemlíteni, hogy a keleti ország korlátozásai miatt általában külön kliens jár a kínai játékosoknak, ebben sem tér el a Valorant.

A kínai Replay felület

Sőt, a kínai játékosok olyan eszközöket is kapnak, melyek a globális verzióban nem is léteznek. Kiemelendő az in-game rögzítési lehetőség, mely egyfajta replay rendszerrel ajándékozza meg őket. Ez annak függvényében kimondottan érdekes lehet, hogy a „rendes” kliensben ennek a legapróbb nyoma sincs az adatbányászok szerint.

Különleges csomaggal ünnepel a Riot!

Az Ignite melee már feltűnt a kínai változat fájljai között, ám akkor még úgy gondolták az adatbányászok, hogy exkluzív skinről beszélhetünk. A tegnap megérkezett v7.01-es Valorant frissítés azonban másról árulkodik. A szöveg alapján az Ignite Capsule a kínai szerverek megnyitását hivatott megünnepelni. Igen, a „sima” kliensben is. A többi, például az Arcane vagy a VCT csomagokhoz hasonlóan nem térhet vissza sem a Store, sem pedig a Night Market felületére. A hivatalos megerősítésre sem kellett sokat várni, szerda estére az is megérkezett a Riot Games-től. A csomag július 14-én debütál a Store felületén. Nagy eséllyel ismét 14 vagy 30 nap áll a játékosok rendelkezésére, hogy beszerezzék.

Ismét szintet lép a játék – Megérkezett a Valorant v7.01-es frissítése

×