Nincs megállás a Riotnál.

2023.07.11. – Ahogy arra számítani lehetett, a héten ismét új Valorant frissítés érkezik. A Riot Games fejlesztői kedd délután aktivizálódtak is Twitteren. Az sem okozhat már meglepetést, hogy az NA/LATAM régió jóval a többiek előtt megkapja a csomagot. Ennek köszönhetően a szerda délelőtti órákban esedékes európai frissítésre már minden új fejlesztésről átfogó képet kaphatunk. Ügynök nerfek és buffok ezúttal nem érkeztek, ám a játék Premier részlege ismét szintet lépett.

Nézzük is, hogy mit tartogat a Valorant v7.01!

Agent frissítések

  • A fejlesztők frissítették az ügynökök képességekkel kapcsolatos ikonjait. Néhány esetben új ikonok hozzáadására is szükség volt. Ennek köszönhetően ilyen téren is teljen konzisztens lesz a játék
  • Gekko és Deadlock között több interakcióra számíthatnak ezentúl a játékosok.

Kompetitív változások

Premier

Elstartolt az Ignition Stage!

  • Ha a Premier Open Beta alatt játszottál, akkor a fejlesztők köszönik a részvételt, ám teljes resetet kapott a mód. Újra létre kell hozni a csapatot vagy csatlakozni egy meglevőbe. A név kiválasztásánál érdemes jól dönteni, hiszen a későbbiekben nem módosítható.
  • Július 20-én startolt a Stage. Eddig kell összegyűjteni a csapat összes tagját, illetve kiválasztani a régiót. A játékban pontos visszaszámlálót is találhatsz majd.
  • A meccsek július 20. és augusztus 12. között zajlanak, a Playoff szakasz pedig augusztus 13-án veszi majd kezdetét. Legalább 375 Premier Score-t kell elérniük a csapatoknak, hogy bejussanak ebbe a szakaszba. Ajándék title és gun buddy is várja majd a játékosokat.

A fejlesztők azt ígérik, hogy jobban büntetik az AFK, Friendly Fire és Queue Dodge kihágásokat a Competitive és Unrated módokban. A frissítés az európai szervereken magyar idő szerint 09:00 környékén élesedhet.

Tényleg a legjobban működő védelem? – Ennyi Valorant csaló repült eddig

×