Nem tétlenkedik a DCU: James Gunn rendező újabb színészeket jelentett be, akik a Superman: Legacy csapatát fogják erősíteni.

2023.07.12. – A 2025 nyarán érkező Superman: Legacytól nem kevesebbet vár a DC, mint azt, hogy újra (vagy egyáltalán először) beröffenti a hosszú évek óta halovány filmes képregény-univerzumát. A női és a férfi főszerepet nemrég osztották ki, de mostanra három további szuperhős karakteréhez találtak megfelelő színészt, és, apám, kellemesen ismerős arcok lesznek!

Forrás: Warner Bros.

A Vanity Fair exkluzív sztoriban megírta: már biztos, hogy a feszesruhás izompacsirta mellett olyan szuperhősök bukkannak majd fel a moziban, mint Hawkgirl, Mister Terrific és a Zöld Lámpás, avagy Guy Gardner.

Hawkgirl

Ezt a szerepet a perui Isabela Merced kapta, aki korábban egy drogbáró célponttá váló lányát alakította a Sicario 2-ben, de főszerepben is domborított, a Dóra és az elveszett Aranyváros című családi kalandfilmben. Most irány a képregénymozi, és benne a kardokkal-lándzsákkal-bunkósbottal rendcsináló Hawkgirl szerepe. Emlékezetes, hogy egy öngyilkos nő holttestében újjászülető lélek teszi szuperhőssé a figurát.

Mister Terrific

Az X-Men: Az elsőkből, az Alkonyat-filmekből vagy éppen a Netflixen futó Fekete listából ismert Edi Gathegi egy olyan milliárdos playboy karakterét veszi fel, aki a mérhetetlen gazdagság mellett műszaki zseni és olimpikon is. Az élete mindezek ellenére se fenékig tejfel: egy csomó családi tragédia miatt eléggé morcos és öngyilkosságra hajlamos. Kis híján kinyírja magát, de Spectre ledumálja róla, és inkább szuperhős lesz.

Zöld Lámpás

Ismerve a viszonyát a félresikerült eredettörténethez, Ryan Reynolds lett volna a legnagyobb poén (biztos, hogy nem vállalta volna), de ő már elszegődött a Marvelhez. Így viszont még nagyobb szerencsénk van, mert a Firefly sci-fi sorozattal és a Serenityvel minden kockák bálványává vált Nathan Fillion fogja alakítani. A pasasnak baromi jó humora van, amit legutóbb A galaxis őrzői 3-ban villantott meg, szóval sok-sok öniróniára számíthatunk. És még erre jön a vörös gombafrizura. Király választás!

A főszerepeket egyébként ők kapták meg:

Megvan az új Superman – ő veszi fel a latexet Henry Cavill után

×