A Respawn Entertainment máris csapattagokat toboroz, vélhetően egy harmadik Star Wars Jedi játékhoz. Cal Kestis még egyszer visszatérhet.

2023.07.11. – Az EA stúdiója, a Respawn Entertainment egy vezető játékírót és egy vezető VFX-művészt keres, akiket egy akció-kalandjáték-sorozat új tartalmának készítésére vennének fel. Figyelemre méltó, hogy a VFX munkaköri leírásban az Unreal Engine 5 tapasztalatot „nagy előnyként” említik – vette észre a VGC.

De hogy jön ez ide?

Nos, úgy, hogy nem sokkal a Star Wars Jedi Survivor áprilisi megjelenése előtt Stig Asmussen, a sorozat rendezője azt nyilatkozta, hogy egy trilógia elkészítésében reménykedik. Akkor elhangzott: „eléggé biztosra vehető”, hogy egy harmadik rész gyártása esetén szívesen váltana Unreal Engine 4-ről Unreal 5-re. Bár a második rész bugosan és teljesítményproblémákkal jelent meg (de sok javító frissítést kapott), jók a kritikái, így minden egybevág, és okkal feltételezzük, hogy trilógiává bővítik Cal Kestis kalandjait.

Forrás: Respawn Entertainment

A Survivor az egyik utolsó túlélő Jedi lovag történetét folytatva öt évvel a 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order után veszi fel az események fonalát.

„Elég jó elképzelésünk van arról, hogy milyen időkeretben szeretnénk, hogy a Survivor játszódjon, mi legyen a tét, milyen legyen a játék hangvétele. És vannak ötleteink, hogy mit tehetnénk ezen túl is”

– árulta el Asmussen. Úgy hírlik, hogy a Respawn legalább két további Star Wars-játékon is dolgozik. Az egyik egy FPS, amit a LucasArts egykori veteránja és a Medal of Honor társalkotója, Peter Hirschmann irányít, míg a másik egy stratégiai játék, amit a Bit Reactor, illetve az XCOM-ot és a Civilizationt készítő Firaxis Games csapatának új stúdiója fejleszt.

Addig is, mi ezekkel töltenénk ki a második rész után keletkezett űrt:

Star Wars Jedi: Survivor pipa? Itt van 11 játék, amivel érdemes folytatni utána

×