A színészek sokatmondó képet posztoltak.

Hugh Jackman játszotta a Marvel egyik legnépszerűbb mutánsát már az első X-Men filmben is. A 2000-ben megjelent alkotással együtt kilenc filmben öltötte magára Rozsomák / Farkas szerepét. Nem titok, hogy néhány film kifejezetten rossz kritikákat gyűjtött be, ám kétségtelen, hogy a rajongók imádják a színészt és a karaktert is.

Jackman sosem viselte azonban a képregényekben szereplő, sárga jelmezt. A 2013-as The Wolverine filmben már feltűnt az ikonikus ruhadarab, ám ennél tovább nem mentek az alkotók. A javában készülő Deadpool 3 azonban mindent megváltoztathat. Az elmúlt időszakban többször is felmerült a pletyka, hogy éppen ebben a sárga jelmezben láthatjuk majd Rozsomákot az új Deadpool filmben.

Nos, úgy tűnik, hogy kifejezetten pontosak voltak ezek a szállingózó pletykák!

Ryan Reynolds és Hugh Jackman Instagram profilján is feltűnt a fenti kép. Ezen nem csak Deadpoolt, de a fentebb említett, sárga ruhás Rozsomákot is megpillanthatjuk. A ruha úgy néz ki, mintha egyenesen az X-Men képregényekből származna, meg kell hagyni, fantasztikusan sikerült lemásolni. A képen nem látható Rozsomák ikonikus maszkja, de a hajformából ítélve, arra sem kell sokat várnunk.

Maszk ide vagy oda, a rajongók már tűkön ülve várják, hogy Rozsomákot a képregényekből ismert ruhájában láthassák. Az alkotók azt is megerősítették, hogy Rozsomák a Deadpool 3-ban látható változata a Logan előtti idővonalból származik, így nem esik csorba a búcsún, amit abban a filmben kapott.

Forrás: GameRant

Ha már szuperhősök:

Teleportálhatunk, pusztíthatunk Warzone-ban – Ezt hozza el a Reloaded x The Boys

×