Call of Duty

Teleportálhatunk, pusztíthatunk Warzone-ban – Ezt hozza el a Reloaded x The Boys

A Call of Duty fejlesztői az elmúlt években mindig napokkal a Reloaded frissítés előtt nyilvánosságra hozták a friss roadmapet. Ezúttal ez nem történt meg a múlt hét végén. Ennek köszönhetően joggal gondolhatta a közösség, hogy csak július 19-én debütál a csomag. A Call of Duty fejlesztői, az Activision munkatársai azonban teljesen máshogy terveztek.

Hétfőn, röviddel 19:00 óra után a Call of Duty és a hozzá köthető fejlesztői fiókokon elkezdtek záporozni az információk. Ezek között megtalálhattuk a Season 4 Reloaded előzetes tervezetét. Ebből hamar világossá válhatott mindenki számára, hogy már a héten élvezhetjük is az újdonságokat. Ezek egy részét hétfőn kigyűjtöttük, így ebben a bejegyzésben a teljesen ismeretlen vagy időközben bővített fejlesztéseket mutatjuk be.

Központi szerepet kap a The Boys!

MX Guardian

Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy egy új shotgunnal bővül a Call of Duty felhozatala. Szerencsére nem kellett csalódni, az MX Guardian ízig-vérig sörétes. A fejlesztők kifejezetten közelharcra ajánlják, így az SMG kategóriától veheti majd el a helyet. Fél-automata, teljesen automata és burst tüzelési módok is várják majd a játékosokat, minden játékstílusba beilleszthető majd az újdonság. A fegyvert extra Battle Pass szektor feloldásával szerezhetjük majd meg.

Portable Redeploy Drone (P.R.D.)

A Warzone-veteránok már jól ismerik, hogyan működik az eszköz: a drón miniatűr energiareaktorai segítségével jóval az építmények fölé emelkedhetsz, amíg fel nem robban az eszköz. Bármikor leugorhatsz a drónról, de ha éppen ahhoz van kedved, akkor akár meg is várhatod a maximális magasságát.

Temp V Field Upgrade

A Reloaded frissítés erőteljesen épít a The Boys kollaborációra, nem csak a skinek szintjén. A sorozat rajongóinak ismerős lehet Temp V / V24, mely in-game is formát öltött egy Field Upgrade képében. A játékosok gyakorlatilag négyféle szuperhős-képességet kapnak a Field Upgrade megszerzése után.

  • Charge Jump: A gyors mozgást kedvelő játékosok imádni fogják. Nem csak a fall damage tűnik el teljes mértékben, de a landolás helyén némi extra sebzést is kaphatnak a közel álló ellenfelek.
  • Electric Shockwave: A lökéshullám erős elektromos robbanást küld, amely megsebesíti az Operátorokat és a AI katonákat, valamint tönkreteszi a járműveket és a berendezéseket.
  • Laser Vision: Aktiváláskor az Operator lebegni kezd és kilő egy lézersugarat, amely szó szerint lyukat éget a kiszemelt célpontokba.
  • Teleport: Ezt sem nagyon kell magyarázni. A Teleport segítségével az éppen kinézett irányba teleportálhat a karakterünk, így menekülésre is kiválóan használható lesz.

Csomagok

Természetesen nem maradunk The Boys kozmetikai tárgyak nélkül sem. Három karakter is saját csomagot kap, melyekben a skinek mellett Blueprinteket, Charmot, Emblemet, Finishing Move-okat és Loading Screeneket is találhatunk majd.

The Boys: Starlight – Július 12.

The Boys: Homelander – Július 16. 

The Boys: Black Noir – Július 20. 

Mindhárom csomag a szokásos, 2400 CP-s áron érkezik majd a játék in-game boltjába, a fentebb is megjelölt időpontokban. A Warzone Season 4 Reloaded július 12-én, magyar idő szerint 18:00 és 19:00 óra között élesedhet. Az elkövetkezendő napokban további, friss információkkal is gazdagodhatunk, ám a fegyvereket érintő változásokat csak szerda délután tudhatjuk meg.

A többi újdonság is stimmelt:

 

Arpi

Korábbi cikkek

Új pálya, RANKED mód és még kard is – Ezt hozza el a Warzone Season 2

2024.02.01. - Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői február első napján leleplezték…

9 perc telt el azóta...

Több szinten is hibás a Counter-Strike 2 füstje – Reprodukálható a bug

2024.02.01. - Nem is olyan rég kerültek ismét reflektorfénybe a Counter-Strike 2 gránátok. Január utolsó…

9 perc telt el azóta...

Hazánkba is megérkezett az AMD új gamer CPU-ja, nem csak az USA-ba

2024.02.01. – Az AMD 2022 márciusában jelentette be az első, X3D végű processzorát. Ez még…

24 perc telt el azóta...

Visszatért a Warzone egyik legjobb fegyvere – Ez a kiegészítő a titok

2024.02.01. - Február 7-én elstartolt a Warzone és Modern Warfare III újabb közös szezonja. A…

39 perc telt el azóta...

Ezt az ingyen játékot neked szánják, ha szereted az agyad is használni játék közben

Bódi Dániel 2024.02.01. - Az egyedi, művészi és a kifejezetten intelligens játékok kedvelői, akik nem…

1 óra telt el azóta...

Meghalt a Nokia, éljen a Nokia! Nincs több okosmobil, de a márka nem tűnik el

Gábor János 2024.02.01. - Elég egyértelmű jelzést küldött a Nokia készülékeket gyártó cég arról, hogy…

3 óra telt el azóta...