Call of Duty

Visszatért a Warzone egyik legjobb fegyvere – Ez a kiegészítő a titok

2024.02.01. – Február 7-én elstartolt a Warzone és Modern Warfare III újabb közös szezonja. A Season 2 érkezéséig nagy eséllyel már nem kell további nerfek, buffokra számítani. Ez bizony azt is jelenti, hogy addig érdemes lehet kihasználni az utolsó napokban rendelkezésre álló lehetőségeket. Abban biztosak lehetünk, hogy az update nem érkezik majd üres kézzel. Nem csak új fegyverek érkeznek, de borítékolható, hogy a jelenleg kialakult meta is változhat majd. Mindezt pedig Fortune’s Keep érkezése is beárnyékolhatja, hiszen a kialakításának köszönhetően új fegyverek is színre léphetnek.

A Season 1 Reloaded frissítése nem kímélt több Warzone kategóriát sem. Érintette az M13B, az MTZ 762, a Striker 9 trióját, de az LMG szekciót is erősen megtépázta. Ne feledjük azonban, hogy a Season 1 első néhány frissítése is átrendezte már az erőviszonyokat, elég csak a BAS-B menetelésének megtörésére gondolnunk. A bejegyzés főszereplője is ez a fegyver lesz, mely egy új felfedezésnek köszönhetően ismét régi színében tündökölhet. Egy rövid ideig még biztosan.

A Bas-B ismét remek választás lehet Warzone-ban

Sally is a Dog az elmúlt napok választásait szerette volna videós formába öntetni, mely bizony a fegyverek tesztelésével is jár. Ekkor tűnt fel neki, hogy bár a fegyvert valóban erősen megtépázták a nerfek, egy kiegészítő felszerelésével bizony sokat lehet segíteni a dolgon. A JAK BFB attachmentnek köszönhetően gyakorlatilag lézerként apríthatják a játékosok egymást a szerveren. Egy olyan fegyveren, ahol a visszarúgás alapból kellemes szinte csodát művel. Egyetlen hátránnyal azért még mindig kell számolni, ez pedig az, hogy a kiegészítőnek köszönhetően az ellenfelek radarján az Advanced UAV-hoz hasonló módon tűnik fel a karakterünk. Ezen kívül azonban csak előnyökkel jár a használata. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes körbevenni:

  • Muzzle: JAK BFB Muzzle
  • Barrel: Bruen Venom long barrel
  • Underbarrel: Bruen Heavy support
  • Magazine: 45-round mag
  • Stock: Ravage-20 Heavy stock

A Season 2 frissítésig mindenképp érdemes lehet vele tenni egy próbát, hiszen sosem tudni, hogy mikor nerfelik újra a fejlesztők.

Arpi

Korábbi cikkek

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

4 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

5 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

5 óra telt el azóta...

Tényleg hatalmas ugrással érkezhet az AMD Ryzen következő generációja

2024.04.01. – Az AMD jelenleg még két foglalatot is életben tart. Bár már 2022 őszén…

5 óra telt el azóta...

Imádni fogod Rebirth újítását, ha utálod az unalmas Warzone meccseket

2024.04.01. – A Warzone játékosok már hatalmas lázban égnek, hiszen április harmadikán startol az új…

5 óra telt el azóta...

Már „miniagyakból” álló bioszámítógépekkel kísérleteznek a tudósok

2023.12.14. – A tudósok azt mondják, hogy még mindig gyerekcipőben jár az agykutatás. Temérdek feltérképezetlen…

6 óra telt el azóta...