A Marvel nagymacskája páratlan játékélményt ígér, és most már hivatalosan is bejelentették, hogy a Black Panther önálló game-et kap.

2023.07.10. – Az EA új stúdiója, a Cliffhanger Games bejelentette a Marvel Black Pantherje alapján akció-kalandjátékot készít. Íme, ezt tudjuk eddig a Wakanda vibráló világában játszódó történetről.

„Mivel idén júliusban ünnepeljük a Fekete Párduc képregényes debütálásának 57. évfordulóját, örömmel jelentjük be, hogy a Cliffhanger Games, egy új, Seattle-i székhelyű tripla-A fejlesztőstúdió a Marvel Games-szel együttműködve eredeti Black Panther-játékon dolgozik”

lelkendezik a kiadó. A közlemény hozzáteszi: harmadik személyű, küldetésalapú single player játék készül, olyan kiterjedt és reaktív világ felépítésével, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtapasztalják, milyen érzés Wakanda védelmezőjének, Fekete Párducnak a bőrébe bújni.

 

A Kevin Stephens (Monolith Productions) által vezetett Cliffhanger már összehozott egy tapasztalt csapatot a projektre, olyan, a kritikusok által elismert és innovatív akció-kalandjátékok alkotóiból, mint a Middle-earth: Shadow of Mordor, a Halo Infinite, a God of War vagy a Call of Duty.

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a rajongóknak olyan hiteles Black Panther-élményt nyújtsunk, amivel jobban a kezükbe adjuk az irányítást a narratíva felett, mint bármely más történetvezérelt videojátékban”

írta Stephens. „Az a küldetésünk, hogy egy epikus világot fejlesszünk ki a játékosok számára, akik szeretik a Fekete Párducot és ugyanúgy szeretnék felfedezni Wakanda világát, mint mi.” A Cliffhanger Games fejlesztőcsapata a Marvel Games-szel együttműködve dolgozik a címen, „hogy biztosítsa Wakanda minden aspektusát, technológiáját, hősét és azok saját eredettörténetét, olyan részletgazdagsággal és hitelességgel, amilyet a Fekete Párduc világa megérdemel”. A fejlesztés kezdeti stádiumban van, ezért premierdátumot egyelőre nem jelentettek be.

Közben filmen is új hőst vezet be a Marvel:

Végre 18+-os szuperhős film a Marveltől: Kraven jól ledörgöli a púdert Pókember nózijáról

×