Egy friss Call of Duty: Warzone 2 videóból kiderül, hogy a játékosokat könnyen rabul ejtheti a mélység.

2023.07.10. – A Warzone 2 egyik nagy újítása volt, hogy végre teljes mértékben belecsobbanhattunk a vízbe, sőt a vízben is harcolhatunk bizonyos szinten. Egyes részek a pályán kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy kihasználhassuk ezt az új funkciót, nem beszélve a vízi járművekről. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy ez sem működik mindig megfelelően.

Fájdalmas videón látható, ahogy valaki a víz alatt ragad és megfullad.

A Redditen AngelVP próbálja most figyelmeztetni a többi játékost arra, hogy ha lehet akkor óvatosab vessék bele magukat a vízbe. Sajnos most lehetséges, hogy egy hiba miatt nem igazán lehet felúszni a felszínre.

Just avoid the water…😭
by u/AngelVP in CODWarzone

Bár a kommentek között rengeteg csak poénkodnak az esettel, egyesek rávilágítanak arra is, hogy nem egyedi esetről van szó. Az egyik játékos szerint társa pont így járt, ám sikerült azzal kiszabadítania a vízből, hogy ráugrott. Ez lehet egy jó módszer, ha csapattal játszol és beragadsz. Mások arról számoltak be, hogy hasonló eset nem csak a vízben fordulhat elő, ugyanis néha kövek miatt is be lehet ragadni.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a fejlesztők mennyire vannak tisztában ezzel a hibával, de ha igen, valószínűleg még készül a javítás. Egyelőre nem lehet mit tenni ellene, főleg ha solo-ban játszol. Szomorú…

Ezt láttad?

A Netflix már a reklámokból is sorozatokat csinálna, hogy megszeresd őket

×