A szimulátorok száma tovább bővül, ebben a játékban pedig szinte bármit meg tudsz majd javítani, és a műhelyed is bővítheted.

2023.07.10. – Nagyon jól tudjuk, hogy a mai világban nem könnyű vállalkozónak lenni. Ha tehetséges vagy valamiben, az csupán egy dolog, el is kell tudni adni, sőt hatalmas tapasztalat és gyakorlati tudás is kell hozzá. Nos, ha néha ez nem is mindig jön össze, szerencsére az elmúlt években számtalan videojáték szimulátort kaptunk, ami segít beleélni magunkat egy-egy szakmába. A fűnyíró, a kertész, a tisztító, a lakásfelújító, a benzinkutas szimulátorok után most itt a

Javítóműhely-szimulátor, ahol a régi, megfakult tárgyak visszakapják a régi fényüket.

A játékot ráadásul nem is akármilyen csapat, hanem a nagy sikerű PC Building Simulator eredeti fejlesztői teszik elénk. A The Repair House-ban kapunk majd egy rakás régi, nem működő vagy éppen csak berozsdásodott tárgyat, amit fel kell újítani, meg kell javítani. Ehhez természetesen megkapjuk a szükséges felszerelést, amit folyamatosan fejleszthetünk. A tárgyak közt szerepelnek többek között játéktermi gépek, hangszerek, játékkonzolok és rádiók. A feladat, hogy gondosan szétszedd, megtisztítsd, lefestd és újra összerakd őket, hogy olyan jól nézzenek ki, mint új korukban.

 

A javítandó tárgyakat régi pajták felfedezésével és bolhapiacokon találhatod meg, vagy akár rejtélyes tárgyakat is vásárolhatsz az elhagyott raktárakból. A The Repair House július 19-én jelenik meg PC-re, de a demó is elérhető a Steamen.

Ezt láttad?

Hiánypótló, egészen zseniális új funkciót tesztel a YouTube

×