A fejlesztő Insomniac Games bejelentette, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 saját panelt kap a San Diego-i világeseményen, ebben a hónapban.

2023.07.08. – Az Insomniac stábjának kulcsfontosságú fejlesztői és a játék szereplői új részleteket árulnak el a Spider-Man 2-ről a július 20-án, a Comic-Con H csarnokában megrendezésre kerülő „Szimbióta kapcsolatok” című panelbeszélgetés során. A programfüzetben a VGC szúrta ki az eseményt, amelyen

„betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé, megtudhatod, hogy az Insomniac Games hogyan építi fel a szörnyeteg Venomot, és milyen szerepet játszik a szimbióta a folytatásban”.

Az Insomniac képviseletében Bryan Intihar kreatív igazgató, Ryan Smith rendező, Jon Paquette narratíváért felelős vezető és Jacinda Chew művészeti igazgató vesz részt a találkozón. Hozzájuk csatlakoznak a színészek: Yuri Lowenthal (Peter Parker), Nadji Jeter (Miles Morales), Laura Bailey (Mary Jane Watson) és Tony Todd (Venom), valamint a Marvel Games kreatív igazgatója, Bill Rosemann.

Forrás: Marvel

Az Insomniac májusban tette közzé az első Spider-Man 2 játékmenet-videót, ami számos újdonságot tartalmazott. Többek között felbukkant benne a kulcsfontosságú gonosztevő, Kraven the Hunter is, megtudtuk, hogy a játékosok zökkenőmentesen válthatnak majd a két Pókember (Parker és Morales) között a történet különböző pontjain és Petert egyedi képességekkel fogja felvértezni a fekete szimbiótaruha.

 

A Sony a múlt hónapban kezdte meg az előrendelések felvételét a PS5-re készülő játékra, nem sokkal azután, hogy bejelentette a premierdátumot, 2023. október 20-át.

Persze nem minden idilli a megjelenés körül:

Rossz hírünk van annak, aki megjelenés előtt játszana Spider-Man 2-vel

×