Nagy kár, hogy ezt a játékmódot azóta sem láthattuk, s ma már valószínűleg találni olyanokat is a szervereken, akiknek fogalmuk sincs, hogy most miről is beszélünk.

A Doom Bots, vagy bizonyos körökben Nightmare (rémálom) mód először 2015-ben jelent meg, mint a League of Legends új, speciális co-op játékmódja. A játékosok 5 fős csapatokkal indulhattak harcba egy, a játék által irányított csapat ellen, viszont volt egy csavar a történetben. A játékmódot egyáltalán nem úgy tervezték, hogy könnyedén le tudjuk rombolni az ellen Nexusát.

A botok képesek voltak egyszerre akár több képességet is használni, arra nem is beszélve, hogy nem csak az adott karakterhez lefejlesztett készletből operáltak. Egy Garen ránk tudott rohanni, röghöz tudott minket kötni Lux Q-val, s miközben leultizott minket, még azért ellőtt pár Lux ultit 360 fokban. Ugyan így repkedtek az Amumu, Ziggs, na meg az egyéb elkerülhetetlen, óriási sebzést okozó AoE ultik, vagy képességek.

 

A játékmód később visszatért némi finomhangolást követően, így 2016-ban is élvezhették a játékosok az izzasztó mókát. Minden egyes meccs a maximumot hozta ki az emberekből, itt nem volt hely és idő a toxikus magaviseletre, egy csapatként dolgozott együtt az egész közösség, hogy győzelmet tudjanak aratni a Doom Botok ellen.

Nagy kár, hogy ezt a játékmódot azóta sem láthattuk, s ma már valószínűleg találni olyanokat is a szervereken, akiknek fogalmuk sincs, hogy most miről is beszélünk.

Szerencsére pont most érkezik hamarosan egy szórakoztató játékmód, a 2v2v2v2v2 aréna, ami új lendületet ad majd a League of Legendsnek. Legalábbis remélhetőleg!

Nem is hiszed, mennyire másképp költesz játékra a Game Pass miatt

×