Rövid, de annál hangulatosabb kihívás debütált.

2023.07.05. – Az elmúlt napokban több jel is utalt arra, hogy ismét a PlayStation játékosoknak kedveskedik az Activision. A Call of Duty több közösségi felületén is meghirdette a Warzone Elimination Challenge nevet viselő eseményét. A weboldal néhány napja élesedett is, ám egy visszaszámlálón kívül nem sok mindennel találkozhattak az arra tévedők. Egészen szerda éjfélig kellett várni a játékosoknak, hogy átfogó képet kaphassanak a feladatokról és a jutalmakról. Sokan kőkemény, kompetitív versengésre számítottak, míg mások úgy gondolták, hogy minden réteget érintő esemény lehet majd ez. Ahogy azt sejteni lehetett, az utóbbi lett igaz, hiszen a Sony és az Activision rengeteg embert szeretett volna elérni.

Nézzük is, hogy mit tartogat a Warzone Elimination Challenge!

A legfontosabb, hogy látogassuk meg az esemény weboldalát.Itt a PSN fiókunkkal kell majd bejelentkeznünk, mely jó esetben már jó ideje össze van kapcsolva az Activision fiókunkkal. Ha valamiért nem így lenne, akkor azon is mindjárt segíthetünk.

A PSN és Activision fiók összekapcsolása

 

A „Warzone Elimination Challenge” kihívásban való részvételhez, össze kell kapcsolnod PlayStation-fiókodat Call of Duty-fiókoddal a www.callofduty.com oldalon. Ehhez nyisd meg a Profile (Profil) > Account Linking (Fiók összekapcsolása) menüpontot, és a „Gaming Networks” (Gamerhálózatok) alatt csatlakoztasd PlayStation-fiókodat.

Adatlekérdezési hibát dob az oldal?

A „Warzone Elimination Challenge” kihívásnak hozzá kell férnie a játékadataidhoz, hogy megszámolhassa a Warzone 2.0-ban elért ölések számát. Ha közvetlenül a PSN-bejelentkezés után adatlekérdezési hibát látsz, az azt jelenti, hogy nem fér hozzá a weboldal  játékadataidhoz.

Hogy biztosan gondtalanul mehessen az adatközlés, jelentkezz be a www.callofduty.com oldalon, menj a Profile (Profil) pontra, majd a Privacy & Security (Adatvédelem és biztonság) menüpontra, ahol láthatod a GAME DATA AND PROFILE PRIVACY (JÁTÉKADATOK ÉS PROFIL ADATVÉDELME) beállításokat. A Game Play Data (Játékmeneti adatok) ALL (MINDEN) állásban legyen. Miután megváltoztattad ezt a beállítást, térj vissza a „Warzone Elimination Challenge” kihíváshoz, és próbálj meg újra bejelentkezni.

A jutalmak listája

Alapvetően az öléseket számolja csak a rendszer, nem véletlenül Elimination a kihívás neve. A játékosoknak 5 és 50 ölést kell begyűjtenie az alábbi módok valamelyikében:

  • Battle Royale [Solos, Duos, Trios, Quads (Szólók, Duók, Triók, Négyesek)]
  • Mini BR [Solos, Duos, Trios, Quads (Szólók, Duók, Triók, Négyesek)]
  • Resurgence [Solos, Duos, Trios, Quads (Szólók, Duók, Triók, Négyesek)]

5 ölés után egy Calling Card és Emblem lesz a jutalom, míg 50 ölés után 60 perces 2 XP és Weapon XP ütheti majd a játékosok markát. A közösségnek összesen 20 millió ölést kell begyűjtenie, hogy egy további kártya és Emblem kerülhessen a virtuális raktárba.

A jutalmak begyűjtése

Amint teljesítetted az egyik célt, a weboldal feldob egy egyedi kódot, amellyel megszerezheted a jutalmadat a teljesített kihívásért. A kódokat a https://www.callofduty.com/redeem címen válthatod be. A Community Challenge (Közösségi kihívás) jutalma megjelenik az alkalmazásban, amint a felhasználók összessége elérte a 20 millió kiiktatásos célértéket.

A tárgyak begyűjtésére nem egészen 7 nap áll a rendelkezésetekre, >IDE< kattintva el is végezheted a bejelentkezést. 

Vondelre az egyik legjobb? – Igazán ütős most ez a Warzone fegyver

×