A BR kategória ritkán villan ekkorát.

A Modern Warfare II és a Warzone 2 felhozatala kifejezetten irigylésre méltó lehet sokak számára. Bőséges választékkal várja a játékosokat, legyen szó AR fanatikusokról vagy épp a Sniperek kedvelőiről. A Season 4 újonca, az ISO 45 SMG például hamar a listák élére ugrott, annyival jobban sikerült a korábbi társainál. Ráadásul rettentően könnyű használni, így a darálás nagymestereinek nem is kell több. Folyamatosan figyelni kell, hogy éppen mely játékszerekhez érdemes nyúlni.

Nem titok, hogy a metaváltozások alatt mindig eltűnik 1-2 olyan fegyver is a süllyesztőben, melyek tulajdonságai nem is igazán romlottak. Kiváló példa lehet erre a TAQ-V. Bár jelenleg is a legjobbak között találhatjuk, hamar kiesett a TOP 5 listából, így a felhasználók el is feledkezhetnek róla.

Mutatjuk is, hogy milyen módon érdemes felszerelni a fegyvert!

Ezúttal JoeWo, a Warzone egyik legrégebbi szakértője tesztelte a fegyvereket. A személyes tapasztalat és a nyers adatok alapján a TAQ-V a játék egyik legütősebb fegyvere lehet. Ez nem mindig jellemző a BR kategóriára, így érdemes kihasználni, amíg nem módosítanak valamit a fejlesztők. Az alábbi kiegészítőket javasolja a fegyverre:

  • Muzzle: SA Leveler 55
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Ammunition: 7.62 High Velocity
  • Magazine: 50 Round Drum
  • Optic: SZ Recharge-DX

Ha inkább más fegyverek felé kacsingatnál:

Meglepő fegyverek az első helyeken – Ezek most a Warzone legjobb fegyverei

×