Egy előzetes kíséretében jelentette be a DC, hogy a Warner Bros. Japan és a WIT Studio együttműködésében készül a sorozat.

2023.07.05. – A DC világa tele van ikonikus karakterekkel, és ha Batman történeteinek gazembereire gondolunk, még kényeztetőbb a választék. A köpenyes lovag az évek során számos aljas gazemberrel nézett már szembe, de Joker és Harley Quinn szinte mindig a legnépszerűbbek szemétládák maradnak.

Forrás: Warner Bros. Japan

A duót hamarosan a Joker folytatásában, a Joker: Folie á Deux című élőszereplős filmben láthatjuk újra életre kelni. Ebben Lady Gaga lesz Harley Quinn a visszatérő Joaquin Phoenix oldalán. Nem véletlenl kellett énekesnő a női főszerepre: mert állítólag valamilyen musical lesz (!!), de nem a szó hagyományos értelmében, ami jót és rosszat egyaránt jelezhet.

De Joker és Harley nem csak a moziban lesz látható, hiszen végre megkapják a nekik kijáró animét. Úgy ám!

Joker és Harley a Suicide Squad Isekai című vadonatúj anime-sorozatban fog feltűnni – írja a Twitteren a szűk egyperces, de elég mutatós előzetes mellé a DC. A Gaming Bible arra is felhívja a figyelmet, hogy a címben szereplő „isekai” alműfaji jelölés alapján a karaktereket egy új vagy ismeretlen világba helyezik át, és az Öngyilkos osztagnak szokatlan fenyegetésekkel kell szembenéznie. A rövid trailerben csak néhány rápillantást engednek arra, ahogy Joker és Harley mekkora pusztítást végez. Már ennyiből is azt érezzük, hogy érdemes volt ennyit várni.

 

A sorozat egyébként nem kapcsolódik James Gunn és Peter Safran rebootolt DC univerzumához. A Jujutsu Kaisen animációs vezetője, Eri Osada rendezi, míg az írói feladatokat Tappei Najatsuki és Eiji Umehara látja el. Az Anime Expón Osada elárulta, hogy Joker és Harley lesz a sorozat főszereplője, bár Jokert kissé újragondolják. Elmagyarázta:

„Mindenkinek megvan a kedvenc Joker verziója. Mi végül úgy döntöttünk, hogy nem másolunk le egy adott iterációt sem, hanem valami teljesen egyedit készítünk”.

Egyelőre nincs megjelenési dátum, sőt, megjelenési ablak se, de érdemes figyelni (meg is tesszük) a friss bejelentéseket.

Közben más nagy változások is zajlanak a DCU-ban:

Megvan az új Superman – ő veszi fel a latexet Henry Cavill után

×