Nagyon sok órán át tolhatod majd a szerepjátékot, ami egy sorozat várva várt új darabja. Először PC-re, aztán kisvártatva PlayStationre jön.

2023.07.04. – Tudjuk mit csinálsz a következő hónapban, amikor már megkaparinthatod a Steam közelgő RPG reménységét, a Baldur’s Gate 3-at. Azért mondjuk, hogy egész hónapban, mert a fantasy RPG-ről kiszivárgott, hogy milyen hosszú lesz, és hát

nagyon!

Mindannyian adtunk már az életünkből több tíz, vagy több száz órát a legjobb RPG-knek, és ha ennyi időt rászántunk, nyilván nem is bántuk meg. Legyen szó fordulóalapú játékról, mint a Final Fantasy, vagy történetgazdagról, mint az Elden Ring, vagy olyan stílusos anime-címről, mint a Persona 5 Royal, az igazán jó RPG-k képesek hetekre beszippantani az embert.

Forrás: Larian Studios

A Baldur’s Gate-sorozattal sincs ez másképp, és még idén megkapjuk a harmadik részt, ami a valaha készült egyik legnagyobb kalandjátékot ígéri. A single- és multiplayer játékmenetet egyaránt tartalmazó game-ben saját karaktert hozhatunk majd létre, és belevághatunk egy csodás Dungeons and Dragons történetbe. Barátokkal vagy NPC-kkel együttműködve, a túlélés és a fejlődés érdekében nagyon körültekintő döntéseket kell hoznunk a harcok és a karakterek közötti interakciók során.

 

A játékot fejlesztő Larian Studios nemrég megerősítette, hogy több mint 200 óra játékidőre lehet szükség ahhoz, hogy mindent megtapasztaljunk a Baldur’s Gate 3 világában, és ez még egy RPG esetében is elképesztően soknak tűnik, hogy igaz legyen. Pedig az. A hírt a Redditen osztották meg, és rendesen fel is csigázták vele a játékosokat.

Baldur’s Gate 3 Will Take 200 Hours To Fully Complete, Larian Studios Says
by u/hungbii in gamingnews

Egy biztos: rengeteg szabadidőt kell majd felszabadítani, szóval, ha bírod a fantasy RPG-ket, érdemes rákészülni. A Baldur’s Gate 3 augusztus 3-án debütál PC-re, a Steamen, és még szeptemberben megkapja a PS5-ös portot is.

Fantasy RPG? Nemsokára ingyen kapsz egyet az Epicen:

Akciófigyelő | Szuperlátványos démoni RPG 7000 helyett ajándékba az Epictől, jöhet?

×