Majdnem tökéletes értékelésekkel hasít az Epic Games Store-ban az a játék, amelyet hamarosan teljesen ingyen kaparinthatsz meg.

Nem csak ideiglenesen vágják hozzád, hogy utána fizess érte, hanem tényleg ajándéka és örökbe kapod az Epic Games Store-tól ezt a démoni játékot. Ki lehet hagyni? Persze, hogy nem!

GRIME

A Clover Bite fejlesztésében és az Akupara Games kiadásában 2021-ben megjelent akció-kaland RPG egy szuperlátványos platformjáték. A főhősöd feje helyén egy fekete lyuk tátong, de nem kong az ürességtől, ahogy az a tökéletes arányokra és anatómiára épülő világ sem, aminek a felfedezésére indul. A fejlődéssel nem csak a karaktered lesz egyre jobb és erősebb, hanem fokozatosan többet tudsz meg általa annak a rejtélyes világnak a történetéről is, amibe csöppentél.

Forrás: Clover Bite

A fegyvereid a megszokottól eltérően nem mesterséges, fémből olvasztott eszközök, hanem élő teremtmények, amelyek mutálódnak, és így nyernek újabb funkciókat vagy öltenek új formát. Miután szétzúztad velük a szembejövő ellenséget, kiderült mi a funkciója a fekete lyuk fejednek: felszippantod vele a legyőzöttek maradványait.

 

A stílusos, látványos és hátborzongató GRIME mindenféle platformra megjelent, de egyedül az Epic Games Store-ban kapod majd ingyen, július 6-a 17 órától egy teljes héten át.

Addig egyébként ezt viheted díjmentesen:

Akciófigyelő | Irtó szórakoztató játékot osztogatnak 12.480 ft helyett INGYEN

×