Ezen a héten is értékes és felettébb szórakoztató játékkal lehetünk gazdagabbak teljesen ingyen.

Nem áll le az ajándéközön az Epic Games Store-ban: mivel az áruház nagyon szeretné, ha legalább annyira kedvelnéd, mint a Steamet, ezért június 29-től kezdődően egy héten át újabb remek ajándékkal próbál magához édesgetni.

Július 6-ig bezárólag akárki és bárki teljesen ingyen a játéktárához adhatja az eredetileg 12.480 forintba kóstáló The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos-t.

Lépj be a Dungeon of Naheulbeuk őrült, heroikus fantasy univerzumába, ahol egy egész csapat valószínűtlen és imádnivalóan ügyetlen hőst kell átvezetned epikus és kihívásokkal teli küldetések egész során. Ez egy rendkívül humoros és izgalmas taktikai RPG, szóval amellett, hogy adrenalinnal pumpál, sokszor meg is nevettet. A tapasztalatlan, de harcias, sokat vitázó csapattagok kénytelenek elviselni egymást a nagyobb jóért, ami persze a dungeon felbecsülhetetlen értékű kincse.

A Naheulbeuk univerzum egy francia szerző, John Lang alkotása, ami sok népszerű szerepjátékos feldolgozást kapott. Elsősorban azért vált közkedveltté, mert a feszült kalandok a hősökkel teli fantasykat parodizáló stílusban készültek. A történet angolul és videojátékként is végre elérhetővé vált!

Az ingyen játékot az Epic Games oldalán (ide kattintva) igényelheted – ami az akció lejárta után örökre megmarad.

De ezekről sem érdemes lemaradnod:

Akciófigyelő | Ezt a 7 irtó szórakoztató játékot INGYEN rámolhatod be a Steamen

×