A Season 4 bővítette a jutalmak listáját.

2023.07.03. – A Warzone és Modern Warfare II rajongók az újdonságok mellett mindig várják az érkező skineket is. Sajnos most már hetekre előre nem ismertek a dátumok, ám nagyjából a heti felhozatalt mindig megtudhatjuk az adatbányászoknak köszönhetően. Éppen ezért keltett feltűnést a Call of Duty egyik legutóbbi skinje, mely a Titan 239 nevet viseli. ModernWarzone már június közepén felhívta a játékosok figyelmét, hogy miként lehet megszerezni a skint, ám sokan még továbbra is Store tárgyként várják. Éppen ezért nem árt tisztázni, hogy milyen módon lehet megszerezni az újdonságot. Nem túl egyszerű a konkrét feladat, de a skin mellett további kozmetikai tárgyakra is számíthatnak a játékosok.

Így szerezheted meg a Titan 239-et!

A feladat nem más, mint élesíteni a Nuke-ot:

  1. Nyerj megy 5 Warzone meccset egyhuzamban
  2. A hatodik meccsen aktiváld a Champion’s Quest contractot
  3.  Keresd meg és gyűjts be a játék által kért három „hozzávalót”
  4. A negyedik körnél keresd meg a kijelölt robbantási helyet
  5.  A begyűjtött hozzávalók segítségével aktiváld a bombát és védd meg két percig, hogy aztán felrobbanhasson az egész pálya

A Titan 239 mellett az alábbi tárgyakra is számíthatsz: Quest Nuke Calling Card, Quest Nuke Emblem, Boom Box Charm, és Radioactive Sticker. Arról sajnos nincs információnk, hogy a Nuke kihívást korábban teljesítő játékosok visszamenőleg megkapják-e a skint vagy újra robbantaniuk kell egyet.

Óvatosan a Reporttal:

Óvatosan a Report gombbal! – Így banolhat téged is a Call of Duty védelme

×