A fájlokban maradt néhány screenshot.

2023.07.03. – Március végén hivatalosan is bejelentette a Valve, hogy Source 2 motorra költöztetik a CS:GO-t. Az első szakaszban Dust 2-t, míg a másodikban Mirage-t tesztelhették a játékosok. Az elmúlt napokban azonban ismét kicserélték a pályákat. Mirage helyére Nuke érkezett, ám a népszerű Office pálya felújított változatán is játszhatnak a szerencsés játékosok.

A Valve három csoportba osztja fel a CS2 pályákat. Az első csoport (pl. Dust 2, Mirage) pályáihoz gyakorlatilag hozzá sem nyúltak, a második csoportban (pl. Overpass) már kisebb-nagyobb változásokat is észrevehetnek a játékosok. Vannak azonban olyan mapok is, melyeket szinte a nulláról alkotott újra a fejlesztői gárda. Ezek közé tartozhat majd a szintén később érkező Inferno is.

Kiszivárgott pár screenshot az új pályáról!

A múlt pénteki frissítés után több CS:GO/CS2 adatbányás észrevette, hogy bizony a fájlokban maradt néhány ártatlan kép a jövőben érkező pályákról. A fenti négy képen a szinte teljesen átdolgozott Infernot tekinthetjük meg. A közösség fogadtatása egyértelműen pozitív volt, a textúrák mellett a láthatóság is sokat javul majd. Azt is tudhatjuk, hogy nem csak a kompetitív mappool pályáival foglalkozik a cég. Felújított változatot kap majd Baggage, Short Dust vagy épp Lakehouse is. Ezek megjelenési időpontja teljesen ismeretlen, remélhetőleg a következő meghívó hullámra sem kell már sokat várnunk.

Közel három milliárd forintnyi CS:GO skin repült a kukába – Lecsapott a Valve

×