Az utóbbi évek legnagyobb hulláma zajlik éppen.

2023.07.02. – Nem titok, hogy óriási pénzek mozognak a CS:GO skinek körül. Nem csak a külsős, eladással foglalkozó oldalakat érdemes idevennünk. A szerencsejáték is újra virágzik a CS2 érkezésének hírére, talán sosem használták ilyen sokan ezeket. Egyrészt a CS2 biztos alapot jelent a skineket befektetésként vásárló felhasználóknak, másrészt pedig új játékosokat is magához csábíthat majd a motorváltás.

Az elmúlt napokban a CSGOR**l és a CSGOE***re közötti vitától volt hangos a Twitter. A két oldal tulajdonosainak személyes kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza, rengeteg vitatott dologgal karöltve. A CSGOE***re pár nappal ezelőtt napvilágra hozott egy listát, melyen a CSGOR**lnak bedolgozó tradereket sorolta fel. Úgy tűnik, hogy a Valve-nak sem kellett több, azóta pedig szinte óráról órára bővül a kitiltott kereskedők száma.

Több mint 8 millió dollárnyi, azaz 2.7 milliárd forintnyi skin került eddig a kukába!

Antal június 30-án ki is emelt néhány adatot. Azóta tovább frissültek a számok, július másodikára az alábbi információkkal kalkulálhattunk már:

  • 137 tradert és 33855 darab skint bannolt ki a Valve
  • 8.2 millió dollárnyi (2.8 milliárd forintnyi) skin lett az enyészeté
  • 17 Factory New Dragon Lore került a virtuális kukába
  • Több nagy értékű Katowice 2014 matrica is örökre eltűnhet

Remek kérdés, hogy a Valve milyen ütemben folytatja majd a tiltásokat. Az azonban biztos, hogy ha egyszer átütik az ingerküszöbüket ezek a szürke zónában működő oldalak, akkor zéró toleranciát alkalmaznak. Ez világosan kiderült öt éve az OPSkins esetében is. Amíg nem tisztázódik a helyzet, addig érdemes elkerülni a CS:GO szerencsejátékkal kapcsolatos weboldalak használatát.

Több szintű tisztogatás zajlik:

CS2 előtti tisztogatás? – Ismét repülnek a csalók a játékból

×