Biztató trend mutatkozik.

Jelenleg is javában zajlik a Counter-Strike 2 tesztje. A március végén bejelentett átállás óta több újdonság is érkezett a szerverekre. Dust 2 és a megújult füstök után a júniusban debütáló frissítés Mirage-ot, Loadutokat és egy új vásárlási menüt hozott el a Limited Test kliensbe. Sajnos továbbra is meglehetősen kevés játékos kapott belépőt ide, a legutóbbi hullám sem volt túl erős.

Természetesen a felhasználók körében továbbra is kiemelt téma a csalók kérdése. Mit sem ér ez a tengernyi fejlesztés, ha közben aimbottal fejelnek ki minket az új mechanikát használó füstön keresztül. Biztató volt, hogy a VACLive már verseny közben is akcióba lép, ám ehhez megfelelő detektálásra lesz majd szükség. Úgy tűnik azonban, hogy addig sem pihennek a Valve programozói.

 VAC hullám érkezett a szerverekre!

A Vaccoin Twitter fiók hívta fel a követői figyelmét az újabb kitiltásokra. A számokat nem érdemes nézni, hiszen az API limitációk miatt nem valósak, ám a trend mindenképp biztató lehet. Az elmúlt napokban sok játékost VAC és/vagy Game tiltásban részesített a CS:GO kliens. Sokan abban bíznak, hogy a CS2 megjelenéséig több ilyen hullám követi egymást, hogy viszonylag tiszta lappal indulhasson útjára az új korszak. A Valve megítélésének sem tenne túl jót, ha az első napokban mindenki a csalókra panaszkodna.

Nem fog elveszni a CS:GO tudás? – Megnyugtattak mindenkit a Counter-Strike 2 fejlesztői

×