A visszajelzések alapján alakítják a félkész játékot.

A Valve 2015-ben frissítette a házon belül készült Source 2-es motorra a Dota 2 játékot. Sokan úgy gondolták, hogy a CS:GO is ezt az utat követi, ám hamar kiderült, hogy nem sietik el a fejlesztők. 2017 és 2022 között gyakorlatilag mém státuszba került át a motorváltozás ténye, sokan már le is mondtak arról, hogy ez valaha megtörténhet.

Aztán 2022 közepétől egyre konkrétabb szivárgások, félinformációk utaltak arra, hogy közel lehet a Source 2-es Counter-Strike megszületése. 2023 márciusának végén aztán a Valve hivatalosan is bejelentette, hogy 2023 nyarára várhatjuk az új „CS”-t. A tesztelés már javában zajlik, jelenleg az új buy menüt és a kicsit felújított de_mirage-t élvezhetik a szerencsés játékosok.

Nyugi, a CS:GO skillek sem mennek a kukába!

A Counter-Strike 2 jelenlegi mozgásmechanikáját sokan visszalépésként élték meg. Aggodalomra azonban semmi ok, a Valve néhány órával ezelőtt egy hivatalos Twitter üzenetben nyugtatta meg a játékosokat. Világosan látható, hogy a Counter-Strike 2 jelenlegi, egyelőre nem publikált változatában már a CS:GO-ra sokkal emlékeztető mozgással találkozhatunk, így a hosszú évek során tökéletesre fejlesztett mozgásokra az „új” címben is szükségünk lesz. Remélhetőleg a Valve tovább folytatja júniusban a szinte napi szintű frissítések publikálását. Sokan örülnének, ha a teszt további kiterjesztésére nem kellene sokat várni, a legutóbbi, második hullám sem engedett be túl sok játékost.

Nincs több CS:GO scam? – Zseniális funkcióval bővült a Steam

 

×