A Stadia megszűnése miatt alighanem rekord játékidőt veszítő játékost brutális ajándékcsomaggal halmozták el. Nézd meg a mázlistát!

2023.01.19. – Minden érintettnek könnyes a búcsú a Google szolgáltatásától, de a leghíresebb vesztest hatalmas ajándékcsomaggal lepték meg. A mára megszűnt Stadia komoly űrt hagy maga után: egy baromi jó ötlet hűlt helyét, ami

vagy nem volt elég jó, vagy túlságosan megelőzte az igényeket

– ez talán már sosem fog kiderülni. A hiányát nyilván azok a gamerek fogják a legjobban megérezni, akik boldogan éltek a gépigénytől gyakorlatilag független, streamelős játékélménnyel, és rengeteg időt öltek a kedvenceikbe. Az egyikük Colour, az a YouTuber, aki legendásan sokat, a hírek szerint több mint 6000 órát töltött a Red Dead Redemption 2 világában a Stadián, így a szolgáltatás megszűnésével gyakorlatilag az egész ment VOLNA a levesbe.

Forrás: Rockstar Games

A game-et és annak multiplayer verzióját gyártó Rockstar nem sokkal Colour ide vágó adása után megoldotta, hogy a Red Dead Online játékosai átmenthessék az XP-jüket, meg minden féltve őrzött erőforrásukat egy Rockstar Social Accountba, amihez aztán más platformokról belépve is hozzáférhetnek. Sok játékos mellett nyilván a YouTuber is hálás volt a lehetőségért, de úgy döntött mégis méltó módon búcsúzik a napokban teljesen leálló Stadiától:

búcsúzóul streamelt egy utolsót a játékból.

A PC Gamer most észrevette, hogy a játék iránti lelkesedése bőkezű jutalmat ért. A Rockstar egy hatalmas csomagot küldött neki, és bár egyértelmű volt mi lehet benne, azért neki is rendesen kikerekedett a szeme, amikor meglátta EZT:

 

Colour akkora kazal merchandise terméket kapott a Red Dead gyártójától, hogy szerintünk azóta is kapkodja a fejét. A dobozból Rockstar és Red Read Redemption 2 pólók, táskák, matricák, kupák, bögrék, kulcstartók, mini fegyver- és járműreplikák, fényképes kiadványok kerültek elő, de kapott egy élethű vadnyugati cowboy bőrmellényt, egy sörnyitót és egy hamutálat is, ami végképp’ mindennek a teteje! Sárgulunk!

Jó fej a Rockstar, de szívatni is tud, ha olyanja van:

„GTA VI?!” – A Rockstar posztolt valamit, és rögtön megőrült a tömeg

 

×