Az egykor Microsoft-exkluzív horrorjáték hivatalosan is megjelenik PS5-re is, abban a reményben, hogy a kibővül a játékosbázis.

Miközben a horrorjátékok reneszánszát éljünk, teljes mértékben megértjük azokat, akik számára van egy határ a műfajban. Azok viszont, akik szeretik nagyon mélyen megélni a feszültséget és a horror hangulatot, nagyon ajánljuk azt a játékot, ami az Xbox exkluzivitás után végre PS5-ön is elérhető lesz.

A posztapokaliptikus környezetéről és a különleges képvilágáról ismert Scornt a szerb Ebb Software stúdió fejlesztette, ami még 2022-ben kizárólag Microsoft platformokon jelent meg. A kritikusok és a játékosok véleménye eléggé megoszlik róla, ami talán annak köszönhető, hogy a játék nem való mindenkinek. Mégis úgy tűnik, a Sony bízik abban, hogy az értékelés javulhat.

A Scorn idén ősszel megjelenik PlayStation 5-re is.

 

 

 

A játékban valóban különöse világot járunk be, ami feszült hangulata miatt sokak számára frusztráló lehet, miközben rejtvényeket kell megoldani, labirintusokat bejárni. Több mint valószínű, hogy a Scorn PS5-ös megjelenése nem fogja nagyban befolyásolni a kritikai értékelést, de legalább az is tehet vele egy próbát, aki eddig nem tudott.

A Scorn PC-re és Xbox Series X/S-re már érhető el, a PS5-ös verzió pedig 2023 őszén érkezik.

Ezt láttad?

Mi van?! Hivatalos: leállítják a The Boys 4. évadának munkálatait

×