A The Witcher 3-ból ismert Yennefer új Prime 1 Studio figurájára már lehet előrendelhető, de elég hatalmas összeget kell kicsengetni érte.

Sajnos nem egészen vagyunk tisztában azzal, hogy nálunk Magyarországon mennyire elterjedt igazán részletgazdag figurákat gyűjteni, melyek egy-egy sorozat vagy videojáték-karaktert ábrázolnak. Azt tudjuk, hogy az olyan rendezvényeken, mint a MondoCon sok figura talál gazdára, de talán van egy értékhatár, amit már nehezen tudunk megfizetni. Talán a nemrég bejelentett The Witcher 3: Wild Hunt videojáték alapján készült Yennefer szobor már pont ilyen.

A Museum Masterline figurasorozat új tagja ugyanis alapáron 1299, a Deluxe Bonus változat pedig 1399 dollárba kerül.

 

Ez nagyjából forintosítva azt jelenti, hogy minimum 400, a Deluxe esetében nagyjából 500 ezer forintot kell kicsengetni, és ebben még nincsenek benne a hazai adók. Igen, ebből talán egy olcsóbb autót vagy akár egy gaming laptopot is vehetnél. A figura súlya egyébként 19 kg, a szobor méretaránya pedig 1/3, azaz nagyjából 84 cm magas és cserélhető bal és jobb karral rendelkezik. A figurát egyelőre csak előrendelni lehet, majd 2024 szeptembere és 2024 decembere között fog megjelenni.

Neked hogy tetszik? Adnál ennyi pénzt egy figuráért?

Ez is érdekes:

Lecsaptak a haszonlesők a Mario Oreóra, brutális összegért árulják

×