Úgy tűnik, hogy már semmi sem szent. A haszonlesők máris lecsaptak a limitált kiadású Super Mario Bros. Oreóra.

Tegnap egy jó hírrel szolgálhattunk a haszonlesőkkel kapcsolatban, hiszen a Nintendo kijelentette, hogy legközelebb ha konzolt adnak ki, annyit gyártanak, hogy mindenkinek elég legyen. Ezzel szeretnék ellehetetleníteni azokat a haszonlesőket, akik mások elől vásárolják fel a készletet, hogy sokkal drágábban adják el másoknak, amikor nem lehet kapni. Úgy tűnik azonban, hogy a Nintendo az Oreo együttműködés kapcsán erre nem gondolt.

Ahogy megjelent a limitált kiadású Super Mario Oreo, máris lecsaptak rá a scalperek.

Aki esetleg nem hallott volna róla, miután a mozifilm miatt is olyan sikeres mostanában Mario, létrejött egy Oreo kollaboráció, aminek keretében a Super Mario szereplői kerültek a kekszekre.

 

 

A Nintendo a hivatalos Twitter oldalán leplezte le, hogy a különleges kekszek hamarosan világszerte elérhetők lesznek, de a lelkes vásárlók előrendelhették belőle. Keksz-előrendelés, gondolj bele. Na mindegy.

Nem kellett viszont sok hozzá, hogy az eBay-en máris megjelenjenek a scalperek, akik már most előrendeltek mindent és horrorisztikus áron kínálják a terméket. A hírek szerint 30, 40, sőt 75 dollárért adnak egy csomagot, vagyis több mint 25 ezer forintért. Reméljük, senki sem olyan ostoba, hogy ennyit fizessen egy csomag Oreóért, Mario ide vagy oda. Persze biztosan van néhány gyűjtő, aki hajlandó egy rakás pénzt kiadni ezért.

Egyelőre nincs hír arról, hogy a Super Mario Oreo Magyarországon is elérhető lesz-e, de azt írják világszerte kapható lesz. Reméljük, hogy itt nem csapnak le rá a scalperek. Nasi-haszonlesők…

Borítókép: GamingBible

Ezt láttad már?

Készül egy új Rockstar videojáték – de nem, nem a GTA VI

 

×